Barça

Deulofeu es perdrà la gira americana

Lesió. El jugador de Riudarenes no viatjarà amb l’equip a causa d’una petita ruptura muscular a l’adductor de la cama dreta. Rafinha és l’altra baixa que té Valverde

Males notícies per a Gerard Deulofeu en la seva tornada al Barça. El club va anunciar ahir a la nit la convocatòria oficial per a la gira americana i en ella no hi havia ni Deulofeu ni Rafinha; tots dos es quedaran a Barcelona per anar recuperant-se. El jugador de Riudarenes no viatjarà demà amb els seus companys per a la gira dels EUA a causa d’una petita lesió muscular a l’adductor de la cama dreta que arrossega des de la seva participació amb la selecció espanyola sub-21 en l’Europeu.

Deulofeu continua entrenant-se en solitari fent treball de recuperació per estar el més aviat possible sota les ordres de Valverde, però el fet de no viatjar a la gira americana suposa un cop bastant dur en els esquemes del jugador. El club el va recuperar per ser un home clau en els esquemes ofensius del tècnic blaugrana, qui es va pronunciar sobre el jugador de Riudarenes a la roda de premsa que va realitzar ahir amb Robert Fernández: “He parlat amb ell; ara té un problema muscular i s’està recuperant, és un jugador que pensem que ens pot ajudar. Pel que fa al seu rol, tenim esperances que tots els jugadors puguin ser útils. Ell ve de fer una bona campanya al Milan i crec que ens pot ajudar.”

Aquesta inesperada absència s’afegeix a la ja sabuda de Rafinha, que continua de baixa des del mes d’abril a causa de la lesió del menisc intern del genoll dret que va patir contra el Granada en partit de lliga. El menut dels Alcántara és baixa per a la gira americana, ja que prefereix recuperar-se totalment a Barcelona i evitar els llargs viatges i les visites institucionals que el club farà als EUA.

Tampoc farà la gira americana Ter Stegen, ja que continua de vacances després d’haver disputat la copa Confederacions amb la selecció alemanya. La principal novetat en la convocatòria és l’aparició de Nélson Semedo, tal com va demanar al cos tècnic i al club per adaptar-se el més aviat possible al seu nou equip i disputar els seus primers minuts.

La resta de jugadors estan en bones condicions físiques i ahir van realitzar de nou una doble sessió sota les ordres de Valverde. L’únic jugador que no va ser present a la sessió matinal va ser Arda Turan, que va haver de renovar el passaport i el visat per a la gira americana. El turc es va entrenar ja sense cap problema en la sessió de la tarda.

RAFINHA

Tampoc viatja als EUA i s’anirà recuperant a Barcelona de la lesió al menisc

ARDA TURAN

Es va perdre la sessió matinal, ja que va haver de renovar el visat i el passaport

Tres jugadors del filial per a la gira

Dels cinc jugadors del filial que estaven sota les ordres de Valverde només viatjaran als EUA el porter Adrià Ortolà i el davanter Carles Aleñà. S’hi afegeix l’altre porter del Barça B, Jokin Ezkeita, que suplirà la baixa de Ter Stegen per completar la nòmina de tres porters. La presència en la convocatòria del nou fitxatge blaugrana, Nélson Semedo, li tanca les portes a Palencia i no podrà viatjar amb el primer equip. Cucurella també es quedarà a Barcelona per tornar als entrenaments amb el filial, que justament ahir va començar la pretemporada sota les ordres de Gerard López. El primer equip, per la seva banda, avui gaudirà del primer dia de descans després de deu jornades seguides d’entrenaments. Valverde premia els jugadors amb aquesta treva abans de marxar, demà a la tarda, per fer la gira americana. Tot i que hauran de passar per la ciutat esportiva abans d’emprendre el llarg viatge, ja que l’equip entrenarà en sessió matinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)