Barça

El dia 14, la primera pedra

Estadi Johan Cruyff. Dijous és la data escollida, tot recordant el dorsal mític de l’astre holandès. El nou Miniestadi tindrà capacitat per a 6.000 espectadors i podria estar acabat a mitjan temporada vinent

Ja hi ha data per a la col·locació de la primera pedra de l’estadi Johan Cruyff, a la ciutat esportiva Joan Gamper, i futur substitut del Miniestadi. El dia escollit, en homenatge també a l’astre holandès tot recordant el seu mític dorsal, és el dijous 14 de setembre, segons van confirmar ahir fonts del club. L’abril passat, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el directiu comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, ja van presentar l’equipament al Centre Cultural Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí, pocs dies després que el club, acompanyat de Jordi Cruyff, anunciés els detalls per retre homenatge al seu pare. Ara, amb la ja imminent col·locació d’aquesta primera pedra de la que serà la nova casa del Barça B, el femení i el juvenil, l’estadi Johan Cruyff estarà ja cada cop més a prop de ser, per fi, una realitat. Tindrà capacitat per a 6.000 espectadors, que podrà ser ampliable en un futur, unes 700 places d’aparcament, un cost total de 19 milions d’euros i està previst que a mitjan temporada vinent ja estigui acabat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)