Barça

Laporta ja ha firmat a favor de la moció de Benedito

Força interès. En el primer dia de partit que es podien recollir signatures pel vot de censura, es van poder veure llargues cues de socis per firmar a les carpes instal·lades al Camp Nou

Agustí Benedito, l’impulsor del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i tota la junta directiva del FC Barcelona, divendres ja va recollir les 33.140 paperetes que el club va posar a la seva disposició i ahir ja va poder començar a recollir les primeres signatures –en necessita 16.570 perquè la moció es pugui votar– en un dia de partit després que divendres només ho pogués fer en els primers locals habilitats, al Camp Nou i a l’avinguda Diagonal, 589. Properament se n’obriran dos més. Un al carrer Aribau, 242 i un altre al passeig de Gràcia, 18.

Benedito va rebre una excel·lent notícia quan l’expresident Joan Laporta va anunciar a través de les xarxes socials que ja havia firmat a favor de la moció. “Com a soci 15142 acabo de lliurar la signatura per al #VotdeCensura2017. El Club és dels soci@s. Visca el #Barça”, va publicar al seu compte de Twitter. Des que va emprendre la moció, Benedito havia reclamat insistentment el suport de Laporta tenint en compte que públicament l’expresident havia manifestat que calia fer fora els actuals dirigents. També Víctor Font, que no ha amagat mai les seves aspiracions presidencials, va donar suport al vot de censura contra Bartomeu i la junta a través de les xarxes.

Benedito, que tant ahir com divendres va estar durant una estona recollint personalment algunes signatures, va poder veure com molts socis del FC Barcelona comparteixen la seva opinió que és necessari un vot de censura, perquè es van formar algunes llargues cues a les quatre carpes instal·lades a dins de les instal·lacions del Camp Nou. Per explicar als socis què calia fer, l’equip de Benedito va disposar de múltiples voluntaris, que van treballar des que van obrir les portes de l’estadi. Agustí Benedito estava molt satisfet amb la resposta del soci blaugrana, i amb les firmes aconseguides en el primer partit en què va poder recollir signatures. “No donàvem a l’abast. Les cues eren llarguíssimes”, va explicar un membre del seu equip. L’impulsor de la moció segueix pensant que el repte és d’una gran magnitud, perquè la quantitat de signatures necessàries és molt elevada, però ahir era optimista amb les possibilitats d’aconseguir-ho.s.

LA FRASE

Com a soci 15142 acabo de lliurar la signatura per al #VotdeCensura2017 . El Club és dels soci@s
Joan Laporta

Alguns crits de Bartomeu dimissió

Durant el partit entre el FC Barcelona i l’Espanyol es van escoltar des de la graderia alguns crits demanant la dimissió del president Josep Maria Bartomeu. Els primers van arribar, curiosament, des d’un sector de la grada d’animació i cap al final procedien del gol sud de l’estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)