Barça

“Bartomeu és un obstacle per poder veure la foto de Messi”

Vot de censura. Benedito exigeix que el president del Barça expliqui “tota la veritat del tema Messi” al soci. Ell sosté que la firma del pare no té validesa i anirà a recollir més firmes en el Girona-Barça de demà

Agustí Benedito va anunciar ahir al migdia que ja ha recollit 10.715 firmes a favor del vot de censura. A hores d’ara li quedarien encara 5.855 suports per arribar a la xifra màgica de les 16.570 signatures necessàries per tirar endavant la moció. El repte continua sent gran, però per Benedito “el nivell de satisfacció ara mateix és altíssim” i confia poder arribar al dia 2 d’octubre amb l’objectiu assolit, tot i l’enorme dificultat que suposarà.

El conflicte amb la finalització del termini d’entrega de les paperetes va tornar a monopolitzar la roda de premsa d’ahir. El club continua insistint que el procés culmina el dia 27 de setembre. Per a Benedito, tampoc ha canviat res i va tornar a confirmar que les presentarà el 2 d’octubre: “No penso regalar cap dia. Hi tenim el dret. A més, em consta que hi ha més d’un i de dos directius que estan d’acord que s’allargui fins al dia 2. En tinc constància. Faig una proposta: si ens posem d’acord amb el dia 2, em comprometo a portar les paperetes al club tant sí com no, les tingui totes o no. Si no ho accepten, el que faré és portar-es a un notari.”

La bona trajectòria de l’equip, líder amb quinze punts de quinze possibles, podria fer pensar que no l’ha ajudat gaire en el seu objectiu, però Benedito no fa la mateixa lectura: “La mentalitat del soci ha canviat en els últims temps. Me’n vaig adonar el dia del derbi. Vam fer cinc gols i el Madrid havia fallat i la gent va venir a firmar igual. Qui és crític i vol donar suport al vot de censura ho té clar més enllà de quins siguin els resultats de l’equip.”

Benedito, que va felicitar el club per la ràpida resposta en l’emissió del comunicat en defensa de l’atac que estan patint el poble i les institucions catalanes per part del govern espanyol, va ser més crític, en canvi, amb la gestió del club de la renovació de Messi: “Bartomeu ha anat dient que el contracte de Messi queda pendent només de la foto oficial. Però sense la firma de Messi el contracte no té validesa. La firma del pare no val. Com tots els culers desitjo que la renovació es faci oficial com abans millor, però crec que la continuïtat de Bartomeu és el principal obstacle per tal de poder veure aquesta foto. Em consta que la gestió que s’ha fet de tota aquesta informació no ha satisfet el jugador.”

Benedito també va denunciar el poc tacte del club, segons el seu parer, amb la figura de Jacint Borràs, mort el dia 12 de setembre: “Estem parlant d’un barcelonista de gran militància. No sé si hi ha cap persona dins el barcelonisme que m’hagi ofert tant. Vaig tenir la sort de disfrutar d’ell personalment i no puc estar d’acord de cap manera amb el tracte que el club li ha rendit. Fer un minut de silenci el dia de l’Eibar era un mínim exigible.”

LA DADA

10.715
firmes,
segons l’última actualització. Benedito està a 5.855 suports d’arribar a l’objectiu.

Benedito recollirà firmes a Montilivi, però sense carpa

Agustí Benedito aprofitarà el Girona-Barça de dissabte per mirar de recollir més signatures. No hi haurà cap carpa habilitada a Montilivi com les que hi ha hagut al Camp Nou en els partits contra l’Espanyol, la Juve i l’Eibar, però el promotor del vot de censura sí que ha garantit la presència de voluntaris acreditats que recolliran suports. L’equip de Benedito ha mantingut converses en els últims dies amb la policia i el Girona per intentar habilitar una carpa, però els cossos policials li han desaconsellat per una qüestió de mobilitat. Els accessos a Montilivi són complicats pel que fa a circulació i s’espera que la primera visita del Barça en partit oficial de lliga dificulti encara més tota l’operativa, ja que s’espera una afluència massiva a l’estadi. Benedito sí que ha aconseguit el permís del Girona per acreditar els voluntaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)