Barça

Messi, en la llista de convocats per jugar contra el Sevilla

Bones sensacions. L’argentí, que es va perdre els dos amistosos de la selecció d’Argentina, ha completat sense problemes l’entrenament d’aquesta tarda i demà viatjarà amb l’expedició blaugrana

Ernesto Valverde ha esvaït aquest vespre bona part dels dubtes sobre l’estat físic de Leo Messi, que després d’entrenar-se sense problemes amb els seus companys ha entrat en la llista de convocats per jugar demà contra el Sevilla. Ara, però, falta per veure si l’argentí forma part de l’onze o si, per contra, comença el duel des de la banqueta. Les altres tres novetats són Semedo i Denis, ja recuperats de les lesions que els van deixar fora dels darrers partits, i Luis Suárez, que es va perdre el partit contra l’Athletic per sanció. Qui segueix de baixa, en canvi, és Busquets. La llista de convocats la formen els següents jugadors: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Vermaelen, Jordi Alba, Rakitic, Denis, Coutinho, Iniesta, Paulinho, André Gomes, Messi, Luis Suárez, Paco Alcácer i Dembélé.

D’altra banda, l’entrenament d’aquesta tarda ha començat amb 20 minuts de retard per un control antidopatge de sang i d’orina de la UEFA als onze jugadors que van ser titulars en el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions contra el Chelsea: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Dembélé, Luis Suárez i Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)