Barça

El Barça insta Tebas a callar i a centrar-se en la seva feina

Resposta contundent. El club blaugrana, a través del seu portaveu, Josep Vives, qualifica les paraules del president de LaLiga d’“inadmissibles i impròpies” del càrrec que ostenta

Ha trigat uns dies, però ahir, el FC Barcelona, a través d’un missatge gravat pel seu portaveu, Josep Vives, als mitjans del club, va contestar al president de LaLiga, Javier Tebas, per les seves declaracions en què es mostrava partidari d’aplicar l’article 155 durant la final de la copa del Rei del 21 d’abril si es produïen xiulets a l’himne. El club blaugrana va ser dur, conscient que els atacs del senyor Tebas a la institució són reincidents, sobretot en tot allò que fa referència a la posició del club en el procés. El màxim dirigent de LaLiga ha criticat els jugadors en més d’una ocasió, sobretot Gerard Piqué i Luis Suárez, ha assegurat que la junta presidida per Joan Laporta va ser l’instigadora de situar el Barça al costat de l’independentisme i no s’ha cansat de repetir que el club blaugrana quedaria expulsat de la competició si Catalunya esdevingués un estat.

Davant de totes aquestes acusacions, i amb el colofó de les últimes, ahir el Barça va dir prou i va instar Tebas a centrar-se únicament a fer la seva feina. “Les declaracions del senyor Tebas són inadmissibles. Són declaracions impròpies d’algú que té la responsabilitat de representar el col·lectiu de clubs de la lliga. Des del FC Barcelona, exigim que Tebas se centri en allò que sap fer bé, defensar els interessos econòmics i comercials de tots els clubs. I que s’abstingui de fer declaracions d’aquesta natura que no són de la seva competència ni ajuden a crear un bon ambient de cara a la final que hem de disputar el 21 d’abril contra el Sevilla al Wanda Metropolitano”, va afirmar.

La veu de la Secretaria

Sobre aquest assumpte també hi va dir la seva el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i ho va fer per ressaltar que les declaracions de Javier Tebas eren un bon exemple del poc tarannà democràtic del personatge. “Això demostra la seva falta de tolerància, comprensió i naturalitat respecte al que la gent pensa a Catalunya.” Figueras va assegurar que els estadis de futbol “haurien de ser espais de llibertat” i va insistir que la llibertat d’expressió s’ha de poder dur a terme en qualsevol escenari públic, un posicionament en aquest tema que coincideix amb el que sempre ha defensat el Barça.

El secretari general de l’Esport va reconèixer que el posicionament de la secretaria en tot el procés no els ha afavorit i que els ha generat més d’un problema. “Abans i durant el referèndum l’esport es va posicionar clarament pel dret a decidir i això va tenir conseqüències. La situació ara és més delicada i cadascú ha de fer el que bonament pugui.”

El procés de venda d’entrades

Josep Vives també va parlar de com està anant el procés de venda de les entrades de la final de la copa del Rei que encara estan pendents de col·locar. “Estem pendents de respondre dubtes que ens han formulat els socis i de les agrupacions que farem i les assignacions. El procés encara està obert i quan el tanquem donarem les xifres exactes de les assignacions que haurem fet. Aquests últims dies el ritme ha estat prou bo i esperem una gran afluència de socis i penyistes i aficionats en la final”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)