Barça

Carles Aleñá haurà de ser operat

Greu lesió. El maresmenc, que ha de pujar el proper curs al primer equip, va patir dissabte una ruptura del tendó del bíceps femoral de la cuixa dreta i passarà per les mans del doctor Orava a Finlàndia. Tot apunta que estarà entre 3 i 4 mesos de baixa, com Dembélé

Males notícies per al Barça. El migcampista del filial Carles Aleñá, que la propera temporada ha de formar part de la plantilla del primer equip, tal com ho ha assegurat Valverde més d’un cop, haurà de ser operat els propers dies a Finlàndia pel doctor Orava, per culpa de la ruptura del tendó del bíceps femoral de la cuixa dreta que va patir en el partit de dissabte al Miniestadi. Així ho han confirmat les proves mèdiques que se li han realitzat.

El club esperarà a l’operació per comunicar quant de temps haurà d’estar de baixa el migcampista maresmenc, però tot apunta que haurà d’estar entre tres i quatre mesos apartat dels terrenys de joc ja que es tracta de la mateixa lesió que va patir Ousmane Dembélé a principis d’aquesta última temporada, al camp del Getafe. El francès també va viatjar a Hèlsinki per passar per les mans del doctor Orava i finalment va estar gairebé quatre mesos de baixa.

Sense pretemporada

Molta mala sort, en definitiva, per al migcampista de 20 anys, un fix en el filial blaugrana i un dels jugadors més destacats de tota la segona divisió A, que veu com la lesió li arriba just quan anava a fer el salt al primer equip. Ara, es perdrà segur la pretemporada i probablement també els primers mesos del curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)