Barça

“La decisió de Griezmann és seva i és la que és”

Barça. Éric Abidal està “molt feliç”de tornar al club blaugrana, on aportarà la seva experiència per fer “un equip potent”

Éric Abidal ha hagut de respondre, en la seva presentació com a secretari tècnic del Barça, sobre el no del seu compatriota Antoine Griezmann a fitxar per l’equip d’Ernesto Valverde. “La decisió de Griezmann és seva i és la que és, però estem aquí per fer un equip potent”, ha afirmat el francès, que no ha valorat més en profunditat si el club se centrarà ara en el fitxatge d’un davanter. Abidal ha recordat que “ja s’estava fent una feina interna” entre el seu predecessor, Robert Fernández, i Ernesto Valverde, amb qui ja ha parlat, però no ha confirmat els noms en els quals estan treballant. El francès ha destacat, a més, la seva alegria pel seu retorn al club: “Estic molt feliç de tornar a la meva segona casa. Estic convençut que entre tots farem una gran feina.” L’exjugador blaugrana afirma que, a més de l’experiència, pot aportar el seu coneixement del vestidor.

Per la seva banda, Pep Segura, nou mànager esportiu de l’àrea de futbol del club blaugrana, ha assegurat que la tria d’Abidal per la bona relació que té amb membres de l’actual plantilla, pel seu coneixement del mercat internacional i per la seva nacionalitat i ascendència amb respecte el mercat futbolístic francès, “que és el que alimenta totes les grans lligues”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)