Barça

Ansu Fati: “Estic vivint un somni”

Barça. El jove futbolista ha analitzat aquests dies de confinament al costat dels seus companys del Barça B, Araujo i Collado. “Aquests dies m’han servit per pensar que tot ha anat molt ràpid”

Ansu Fati, Ronald Araujo i Álex Collado, han mantingut una xerrada per videoconferència a les xarxes socials del Barça. Els tres futbolistes del Barça B ja sumen més d’un mes confinats i és un bon moment per conèixer com viuen aquest dies i quines són les seves sensacions. Ansu Fati està aquestes dies amb la resta dels seus familiars a casa. “Som set a casa, inclòs un preparador físic que és aquí amb nosaltres” i ha comentat que “Per a res m’hauria pogut imaginar que estaria com estic ara a l’abril de 2020. Va passar tot molt ràpid, com un somni, si me l’arriben a dir que estaria amb el primer equip no me l’hagués cregut. Intento gaudir. A vegades penso en això ara que estic en casa i és increïble”. Ansu va començar la temporada com a juvenil i sense passar gaire temps pel Barça B es va convertir a titular del primer equip i en la gran sensació del curs en blaugrana. “A casa amb tot la família, em desperto, entreno, menjaré, veig pelis, faig més exercicis i jugo a la Play”, ha explicat Ansu Fati sobre la seva rutina diària. Tot i això, té clar que vol tornar a la normalitat. “Trobo a faltar la rutina d’entrenar, de veure als meus companys”.

Álex Collado.

Per la seva banda, el davanter del filial viu només amb els seus dos gossos i tracta de mantenir les seves rutines pesi al confinament. Surt cada dia per a passejar als gossos i es continua sorprenent en veure els carrers deserts. Admet que “en estar només estic pensant molt en futbol i en la vida”, però també reconeix que “necessito tornar a la rutina d’abans”. Collado està aprofitant per a llegir el llibre “Jugar amb el cor”, de Xesco Espar. El seu gol va ser triat, la setmana passada, com el millor de la segona B. “Estic molt content que ho hagin triat; record que vaig estar lesionat tota la setmana, després només vaig entrenar un dia i després em va sortir tot bé en aquesta jugada”.

Araujo.

Per últim, el central Ronald Araujo s’ha expressat en la mateix línia. “el que més trobo a faltar són els entrenaments”. L’uruguaià, confinat a casa amb la seva dona, passa el temps entrenant i aprenent a cuinar, encara que també es confessa addicte a la Play, a veure pel·lícules d’acció i a la lectura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)