Barça

Laporta: “M’agradaria tornar, em fa il·lusió”

Cursa electoral. L’ex president del Barça assegura que està reunint gent per preparar un nou projecte per si finalment decideix presentar-se a les eleccions previstes per l’any 2021

Joan Laporta es va acomiadar en les últimes eleccions amb un no surrender com a missatge. L’ex president del FC Barcelona mai ha amagat que li agradaria tornar a ocupar el càrrec que va ostentar del 2003 al 2010 i la situació actual de l’entitat fa que cada cop s’ho prengui més seriosament. “Volem recuperar el prestigi del club. Estic reunint gent per presentar un projecte, cada cop em fa més il·lusió. M’agradaria tornar, em fa il·lusió i hi ha marge. Decidiré a finals d’aquest any o l’any vinent”, ha afirmat en una entrevista a GOL.

Laporta no creu que els comicis previstos pel 2021 s’avancin perquè això no ajudaria l’actual junta directiva, a la que no estalvia crítiques. “El Barça és el club dels 3.000 milions: 1.000 d’ingressos, 1.000 de despeses i 1.000 de deute. Cal pensar molt bé com es reverteix la precària situació econòmica del club. Podria ser que no s’arribi als ingressos previstos”, censura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)