Barça

Set de clàssic

Primera Iberdrola. El Barça femení i el Real Madrid disputaran avui (12 h) el segon clàssic de la història a primera divisió, amb el 0-4 de les blaugrana a Madrid fresc en la memòria

Matinal de clàssic a l’estadi Johan Cruyff. El primer classificat contra el segon. La solidesa d’un projecte consagrat contra la fam de creixement d’un equip en construcció que tot just aquesta temporada ha debutat a l’elit. O el que és el mateix, Barça contra Real Madrid.

L’equip de Cortés rep (12 h, Barça TV, TV3 i Esport3) la visita d’un Madrid situat a només dos punts de les blaugrana. El Barça té 36 punts i és el líder de la classificació. Ha guanyat els dotze partits que ha disputat en la lliga i només ha encaixat dos gols. A l’altra banda del quadrilàter, un Madrid il·lusionat per assaltar el lideratge, però que arriba a Barcelona atemorit pel 0-4 de la primera jornada de lliga. Aquell dia el Barça va golejar en territori blanc amb gols de Patri, Martens, Alexia i un altre en pròpia porta de Maria Rodríguez. Una golejada que va servir com a carta de benvinguda a l’etern rival en la seva primera aparició a la lliga Iberdrola.

El Barça afronta el clàssic amb ganes de futbol. Els dos últims partits de les blaugrana, contra l’Athletic i el Granadilla, s’han hagut d’ajornar per casos de Covid-19 en les plantilles rivals, i el conjunt entrenat per Lluís Cortés no juga des del passat dia 20. Aquell dia va golejar el Rayo per 7-0. De fet, les blaugrana han jugat tres partits menys que el Real Madrid i acumulen un total de cinc partits suspesos, quatre per coronavirus i un altre pel temporal Filomena.

“El Real Madrid és un equip que ha anat a més i que té bones jugadores i un bon cos tècnic. Jugar contra el Madrid sempre és important. Sabem què significa enfrontar-se i guanyar el Madrid per a la nostra afició”. “Ara mateix potser és l’equip més perillós de primera divisió”, va dir ahir Lluís Cortés en roda de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)