Massa càstig a Sevilla (2-0)

Copa. Tocarà remuntada al Camp Nou després de la derrota d’aquesta nit al Pizjuán, amb gols de Koundé i Rakitic

El Barça ha perdut davant el Sevilla per 2-0 en l’anada de la semifinal de copa, disputada al Sánchez Pizjuan aquesta nit. Koundé i Rakitic han signat els gols de l’equip de Lopetegui en un partit en què els catalans han pagat la feblesa de la seva defensa.

Els jugadors de Ronald Koeman han començat millor que el seu rival: pressionant a dalt, conservant la pilota i arribant a l’àrea de Bono. El porter marroquí ha estat decisiu perquè no arribés el gol blaugrana, especialment en el minut 11, en una acció en què Messi ha rematat una sensacional passada de Griezmann. El cas és que qui ha colpejat ha estat el Sevilla, perquè una genial acció individual de Koundé en el minut 25 ha acabat amb la pilota a la xarxa. El defensa francès ha anat superant línies fins que s’ha plantat davant de Ter Stegen i l’ha superat per baix.

El gol ha empetitit el Barça i s’ha arribat a la mitja part amb un clar domini local. Ter Stegen, de fet, ha evitat el segon en l’últim minut, refusant un xut letal d’Escudero. En la segona part, el conjunt de Koeman ha dominat i ha buscat l’empat. No ha disposat d’oportunitats clares, però ha fet mèrits per a l’un a un. Novament, però, el Sevilla l’ha sorprès aprofitant els espais al darrera de la defensa. En el minut 85, un ex-blaugrana, Iván Rakitic, ha batut Ter Stegen en una transició i ha deixat el marcador en un perillós dos a zero. El croat no ho ha celebrat.

El partit de tornada es disputarà el pròxim 3 de març, al Camp Nou. Tocarà remuntar.