Barça

Bartomeu, Grau, Gómez Ponti i Masferrer, detinguts pel BarçaGate

L’ex president del Barça, el director de presidència, el conseller delegat, el cap dels serveis jurídics, els primers detinguts després del registre dels Mossos d’Esquadra a les oficines del club

El BarçaGate no estava tancat del tot perquè seguia en mans de la justícia i avui al matí s’ha viscut un altre capítol i molt greu. Els Mossos d’Esquadra s’han personat a les oficines del FC Barcelona per fer un escorcoll i ja hi ha els primers detinguts. Es tracta de l’expresident del Barça, Josep Maria Bartomeu, del cap de presidència, Jaume Masferrer, del conseller delegat, Òscar Grau, i el responsable dels serveis jurícis, Román Gómez Ponti.

Durant l’escorcoll cap empleat pot entrar ni sortir del club i està previst que duri tot el matí. El secret de sumari d’aquest cas s’havia prorrogat fins a sis vegades. Els mossos d’esquadra han demanat als departaments de finances, legal i compliance perquè s’investiguen presumptes delictes d’administració deslleial i corrupció entre particulars, segons la Cadena SER. En aquest cas, va haver-hi fraccionament de contractes amb l’empresa I3 ventures per evitar els controls interns de l’entitat i s’havien pagat unes quantitats inflades segons el mercat. Sis directius van dimitir arran de la polèmica perquè no en tenien coneixement.

Al marge de monitoritzar el que es deia a les xarxes sobre el Barça i la junta, es van trobar amb l’existència de comptes que insultaven opositors i als propis futbolistes de l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)