Barça

Anar a buscar Agüero, un pla per convèncer Leo Messi

Mercat. El Barça té activada l’opció del fitxatge del davanter del Manchester City perquè podria ajudar en la continuïtat del 10 blaugrana, i el fet de poder arribar lliure juga també al seu favor

Una de les primeres feines que haurà d’afrontar Joan Laporta és parlar amb Leo Messi sobre la seva continuïtat. El davanter argentí ja va dir que decidiria el seu futur al final de la temporada, però per a la tranquil·litat de tot el barcelonisme, i en especial dels gestors del club, cal començar a treballar perquè Messi s’acabi decantant per renovar i continuar vestint de blaugrana fins al dia que li toqui penjar les botes.

I el club blaugrana té una carta per intentar convèncer Leo Messi perquè s’acabi quedant. I és la possibilitat més que real de fitxar Kun Agüero per reforçar l’equip de cara a la temporada vinent. De fet, el nom de l’actual davanter del Manchester City podria aparèixer en les negociacions. No és cap secret que Agüero i Messi són amics i que els agradaria jugar plegats. Si fitxés pel Barça, seria un gran al·licient perquè Messi s’acabés quedant. Ja no només per la seva amistat, sinó perquè l’argentí, malgrat que ha tingut algunes lesions i que ja té certa edat, és un futbolista contrastat i d’una qualitat inqüestionable. I amb una bona gestió dels minuts, encara pot oferir un bon rendiment.

Ara mateix tot això només és una possibilitat, perquè no s’ha entrat a fons a parlar-ne, però és una de les opcions que es consideren. Al marge que podria ajudar que Messi es quedés, no s’ha d’oblidar que una de les posicions que el Barça necessita reforçar és la de davanter centre, i que l’argentí acaba contracte amb el Manchester City i que, per tant, no caldria pagar un traspàs per ell. La seva fitxa tampoc és gaire elevada, però es podria intentar rebaixar a canvi del pagament d’una prima de fitxatge. Tot plegat està en fase embrionària, però és una operació de la qual s’està parlant i se n’està estudiant la viabilitat. L’entorn d’Agüero també veuria amb molt bons ulls l’opció de venir al Barça. Seria un retorn a la lliga espanyola i per jugar al costat d’un amic seu i en un dels grans clubs d’Europa. El seu cicle al City ja està completat.

Encara que el seu nom no va sortir durant la campanya, alguna candidatura ja tenia pensat fitxar-lo perquè és una oportunitat de mercat i el Barça no es pot permetre grans alegries econòmiques i haurà d’intentar incorporar jugadors a molt baix cost o els que acabin contracte.

Aquest no és el primer cop que Kun Agüero té la possibilitat de vestir de blaugrana. Abans de tenir blindat el fitxatge de Neymar i per si l’operació no arribava a bon port, el FC Barcelona va pensar seriosament a incorporar Agüero. Era el 2013 i el seu fitxatge aleshores era complicat, perquè a la presidència del Barça hi havia Sandro Rosell i el director general del City era Ferran Soriano, amb qui no tenia una bona relació. Malgrat tot, el Barça va mantenir entre sis i set trobades amb els agents de Kun, que ja en aquells dies anava boig per venir al Barça. Potser amb alguns anys de retard, les portes de l’equip blaugrana se li tornen a obrir. I si ajuda perquè Messi es quedi al Barça, oli en un llum.

CLAU

Acaba contracte amb el City, no té una fitxa gaire elevada i està boig per venir
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)