Barça

El Barça presenta la samarreta de la Champions al ritme dels Stay Homas

Equipació. Aquesta nova samarreta s’utilitzarà per primera vegada dimarts contra el Bayern de Munic en l’estrena europea

  • VÍDEO: La samarreta del Barça per a la Champions 2021/22. L'ESPORTIU / FCB

El Barça ha presentat avui la tercera equipació per a la temporada 2021/22. Aquesta nova samarreta serà utilitzada pels primers equips de futbol masculí i femení exclusivament a la Lliga de Campions. L’equip de Ronald Koeman la lluirà per primera vegada dimarts contra el Bayern de Munic al Camp Nou (21 h) en l’estrena de la Champions.

La samarreta és fruit d’una creació artística en què han estat implicats joves talents de Barcelona i que fa una reinterpretació creativa de les tradicionals franges blaugrana. La proposta posa de relleu, un cop més, l’estret lligam que existeix entre el Club i la ciutat en incorporar en el seu disseny una representació dels seus barris, reimaginats per aquests joves talents.

En una aposta disruptiva, la nova equipació adopta les tradicionals franges verticals en blau i vermell, però aquest cop ho fa amb tonalitats neó i incorpora diferents trames de fons que evoquen cinc barris de Barcelona: el Poble Sec, el Poble Nou, Gràcia, el Raval i Les Corts. Així, per mitjà de diferents siluetes es plasmen els elements arquitectònics i culturals més característics de cadascun d’aquests districtes, però reinterpretats pels joves de la ciutat. Cada banda, a més, recorda les bufandes que porten els aficionats a l’Estadi en un dia de partit. Completen l’equipació els pantalons en el mateix color blau que la samarreta i una banda en blau fosc als laterals on es pot llegir ‘El nostre Barça’. Un missatge que també és present a les mitgetes.

La samarreta es comercialitzarà en dues versions: amb els logos de Nike i Rakuten, Main Partners de l’equip masculí, i a partir de les properes setmanes també amb els de Nike i STANLEY, Main Partners de l’equip femení, a la part davantera. Buscant el contrast, els logos es presenten en color groc, igual que el numeral, i el logo d’Unicef al dors.

L’equipació es podrà comprar entre el 9 i el 17 de setembre en exclusiva a les Barça Store del Camp Nou, Canaletes, Passeig de Gràcia, La Roca Village, i l’aeroport de Barcelona T1 i T2, així com a l’e-commerce del Club. I, posteriorment, a la resta de punts de venda habituals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)