Barça

Sergi: “El meu objectiu és endollar tots els jugadors i que torni l’alegria”

Sergi Barjuan. El nou entrenador interí del Barça demana a la plantilla que faci un pas endavant i confirma que Ansu torna a ser baixa contra l’Alavés; podria tornar Dembélé

Sergi Barjuan dirigirà el Barça demà contra l’Alavés i també dimarts a Kíev contra el Dinamo. Avui l’entrenador interí del primer equip del Barça ha parlat en roda de premsa, abans del partit de lliga de demà.

Demana unió al vestidor

“M’agradaria donar al club les gràcies per la confiança dipositada en mi i enviar una abraçada a en Ronald. És fàcil treballar amb jugadors amb aquesta qualitat. Ara l’objectiu és intentar endollar-los a tots. També a l’afició, perquè és el moment d’estar units.”

Recuperar els jugadors anímicament

“El que hem d’aconseguir és que torni l’alegria i les ganes de jugar a futbol. Són jugadors que saben competir. No podem deixar escapar més punts i menys a casa. Demà s’ha de guanyar contra l’Alavés.”

Demana que la plantilla faci un pas endavant

“He vist l’equip molt bé, sincerament. Avui hem fet el segon entrenament. És difícil canviar moltes coses en tant poc temps. Aquests jugadors són uns escollits i per això estan al Barça, i ells han de trobar també les solucions.”

Ansu continua sent baixa

“Dembélé ha entrenat bé i té les seves opcions d’entrar en la llista. Ansu no ha entrenat i no jugarà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)