Barça

Xavi: “L’equip ha donat la cara”

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, ha canviat radicalment l’expressió del seu rostre en comparació als últims partits mentre atenia el micròfon de Movistar i és que la victòria contra el Vila-real l’ha alliberat de tensions. Aquestes han sigut les seves declaracions:

Victòria còmode
“Crec que hem fet un gran partit. Ens tocava reaccionar. No era un dia fàcil després de perdre al Bernabéu i d’empatar contra l’Inter a casa, ja que s’esperava molt de nosaltres perquè hi ha moltes expectatives aquesta temporada, però avui l’equip ha donat la cara, hem demostrat caràcter, bona intensitat, bon ritme, efectivitat de cara a porteria. Hem estat molt bé en defensa i també sobretot en atac. Al final hem marcat tres gols a l’equip menys golejat de la lliga en aquests moments. Bones sensacions en general”.
Canvis en l’onze
“No és per assenyalar, de fet, diumenge també hi haurà canvis perquè entenc que hi ha fatiga, cansament... hi ha molts partits i necessitem intensitat, ritme de partit, fer la pressió alta bé i cal que estem al 100%. El jugador ha d’estar endollat tots els minuts que hi participi”.
Frenkie de Jong
“Molt bé avui perquè enteníem que era l’home lliure, que havia de dividir, que tenia el futbol de cara i en molts moments arribàvem al lateral per canviar de costat i el pivot estava sol amb el 4-4-2 del Vila-real. Crec que ha gaudit del partit, l’ha entès molt bé, ha fet un partit molt complet. Estic content per ell perquè s’ho mereix”.
Marcos Alonso
“Es pot adaptar perfectament a aquesta nova demarcació. Té condicions per anar a l’espai, té capacitat de guanyar duels en l’1 contra 1, va bé en la sortida de la pilota perquè a més és esquerrà i ens va de meravella. Bon nivell del Marcos. La línia defensiva ha estat especialment bé avui”.
Ansu Fati
“Depèn d’ell, de la seva mentalitat. Està entrenant molt bé i serà important. Avui ha fet un golet, ha ajudat a l’equip, ha fet un bon treball defensiu, ha pressionat. Si tots som solidaris, el resultat arriba”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)