1a divisió

El Madrid guanya a Elx i posa més pressió al Barça (0-3)

A l’espera del que faci el Barça demà contra el Vila-real el Madrid té sis punts d’avantatge al capdavant de la classificació després de guanyar aquesta nit al camp de l’Elx, en un partit relativament plàcid per als blancs (0-3), que han vist com el VAR els hi anul·lava tres gols per fora de joc. Amb aquest triomf els d’Ancelotti posen pressió als de Xavi, que demà no poden fallar contra el Vila-real si no volen veure com la distància s’amplia.

Des de l’inici el Madrid ha buscat amb insistència la porteria d’Edgar Badia, i després del primer gol anul·lat a Benzema ha arribat el 0-1 amb un gran xut des de la frontal de Valverde (12’). Fins al descans el domini ha estat absolut del Madrid, que ha fet el segon a través d’Alaba però li han anul·lat per un fora de joc de Benzema. La segona part ha arrencat una mica diferent, i és que Lucas Boye ha tingut el gol de l’empat a tocar però ha rematat massa alt (47’). Han estat uns minuts de més igualtat, tot i un tercer gol anul·lat a Benzema per fora de joc, però en el minut 75’ el nou Pilota d’Or ha marcat el 0-2 després d’un toc d’esperó de Rodrygo. Allà s’ha acabat el partit i el Madrid ha jugat a plaer fins que Asensio ha posat el colofó amb el 0-3 en el minut 90’.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)