Barça

“Dormim líders i això ens dona confiança”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Probablement Xavi ja estava preparant el seu discurs quan el va sorprendre el gol de Lewandowski en el descompte, que va permetre una victòria in extremis “molt important”: “Però no per a mi sinó per a l’equip, perquè s’esforça, treballa per guanyar i al final la recompensa arriba.” Un premi que havien “merescut abans”, però que de qualsevol manera els “dona moral, confiança: “I avui dormim líders en espera del que faci el Madrid demà, i això és vital.”

El tècnic del Barça va valorar que els blaugrana van jugar “amb una mica d’ansietat, afectats pel tema de la Champions”, i aquest neguit es va poder percebre “en l’última presa de decisió”: “Quan calia xutar, fèiem una passada i, quan calia fer una passada, xutàvem.” Tot i així, el terrassenc va respirar alleujat i es va mostrar “content i feliç per la victòria”: “Els jugadors han fet un gran esforç i hem sigut millors que el València.”

Sobre els problemes musculars de Kounde i Eric, l’entrenador blaugrana va declarar que en els dos casos “semblen molèsties que van arrossegant des de fa temps”, que succeeixen perquè els jugadors “tenen un compromís molt fort i volen jugar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)