Barça

Sergio Busquets deixa la selecció espanyola

El migcampista de Badia del Vallès anuncia el seu adeu com a internacional després de 143 partits amb Espanya

Dies després de l’eliminació contra el Marroc en els vuitens de final del mundial de Qatar, el migcampista del Barça Sergio Busquets ha anunciat que deixa la selecció espanyola. El de Badia del Vallès tanca la seva carrera com a internacional després d’haver disputat un total de 143 partits amb la selecció espanyola, en els que ha aconseguit èxits importants com el títol mundial del 2010 i el de l’Eurocopa del 2012. En total, el de Badia del Vallès ha participat en quatre mundials –2010, 2014, 2018 i 2022–, convertint-se en un dels jugadors espanyols amb més presències a la màxima competició internacional.

Busquets ha anunciat la decisió a través d’un vídeo emès a les xarxes socials de la selecció i en un comunicat a Instagram. “Després de gairebé 15 anys i 143 partits, ha arriba el moment d’acomiadar-me de la selecció. Ha estat un honor representar el meu país i portar-lo al nivell més alt, sent campió del món i d’Europa, ser capità i disputar tants partits amb major o menor ècit, però sempre donant el cent per cent i aportant el meu gra de sorra per a que tot anés de la millor manera possible i que tothom es sentís tan important com és, ajudant a tothom i lluitant per un mateix objectiu, amb experiències úniques, inigualables i històriques”, diu Busquets en el comunicat, en què també envia un missatge d’agraïment a tothom qui l’ha acompanyat en aquesta etapa, des de companys, seleccionadors, membres del cos tècnic i família.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)