Barça

L’1x1 del Barça

Per Joel Sebastian

Ter Stegen (90’)
resignat
L’alemany ha estat bé en les poques accions en què ha hagut d’intervenir i precís amb la pilota als peus, alguna davant la pressió rival. Ha acabat, però, frustrat per la diana encaixada des del punt de penal per una acció evitable.
Sergi Roberto (82’)
regular
No ha fet un partit espectacular però sí correcte i amb regularitat, tot i que li ha costat ser profund per oferir oportunitats als extrems. Al 50’ ha intentat assistir Ansu Fati i en defensa ha patit molt poc per la seva banda dreta.
Christensen (90’)
exquisit
El danès ha mostrat una bona versió gràcies a la contundència en defensa evitant que Joselu es pogués girar. El central ha estat precís en la sortida de pilota i en el 87’ Álvaro li ha tret un cop de cap brutal que hauria estat el 2-1.
Marcos Alonso (90’)
tacat
En atac, sobretot en la primera meitat, ha aconseguit rematar un parell d’accions. Una per fer l’1-0 i una altra que podia haver estat el 2-0 (19’). En defensa ha controlat bé Joselu, però ha comès una falta de penal innocent i innecessària.
Jordi Alba (78’)
autoexpulsat
A Alba li ha costat desplegar el seu joc amb regularitat perquè l’equip tampoc l’ha ajudat. Ha servit en safata el 2-0 a Marcos Alonso, però el central no ha definit bé i en la segona ha caigut en la trampa de Mateu Lahoz.
de jong (82’)
correcte
Quan ha fet de Busquets, ho ha fet a un bon nivell, ajudant en la recuperació ràpida per evitar els atacs en velocitat de l’Espanyol. Amb el de Badia al camp se l’ha vist més alliberat i en disposició de conduir i trencar línies defensives.
pedri (90’)
tímid
No se l’ha vist tant com és habitual, tot i que sempre ha mogut la pilota amb criteri i velocitat per buscar els espais del rival. El canari és el veritable motor de l’equip quan s’ha d’iniciar el joc i abans de l’1-1 no s’ha pogut desplegar.
gavi (52’)
veterà
El migcampista s’ha mostrat molt actiu i més vertical que mai buscant diagonals per fer mal a l’esquena periquita. Gavi ha forçat faltes i targetes als rivals, que han quedat trasbalsats sense poder aturar-lo, però ha marxat lesionat.
raphinha (62’)
fred
Ha mostrat la seva qualitat de manera massa irregular tot i tenir moments d’inspiració a l’hora de buscar l’espai o l’un contra un amb Brian Oliván, condicionat per una targeta. No ha acabat d’oferir la seva millor versió.
ansu fati (62’)
intermitent
En l’inici del partit ha intentat entrar en joc buscant l’un contra un amb els seus marcadors. A poc a poc s’ha anat diluint i Raphinha ha guanyat el protagonisme. Mateu Lahoz i un parell de mals controls l’han acabat enfonsant.
lewandowski (90’)
erràtic
En l’acció de l’1-0 remata malament en primera instància tot i que Christiansen i Marcos Alonso ho arreglen. En el 55’ torna a rematar malament i en el 88’ topa amb Álvaro després de rebre una assistència de Balde que l’ha deixat sol.
busquets (38’)
actiu
Ha entrat quan el partit requeria pausa, control per madurar-lo i buscar el segon gol, però el penal ho ha engegat tot a dida.
dembÉlé (28’)
fluix
Pel que fa a la velocitat, la verticalitat i la profunditat, és dels millors. En la presa de decisions ja és una altra història, i el penalitza.
Ferran (28’)
insípid
No ha estat bé en cap de les pilotes que ha tocat i ha rebut una targeta injusta en ple ‘xou’ de Lahoz.
Kounde (8’)
carriler
Ha jugat sempre en camp contrari i ha provat alguna centrada a l’àrea. Potser no era l’home indicat.
a. balde (8’)
veloç
Ha aportat l’electricitat que el caracteritza i ha trepitjat amb perill camp contrari.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)