Espanyol

L’1x1 de l’Espanyol

Per Xevi Masachs

ÁLVARO FERNÁNDEz (90’)
REVALORAT
Un dels noms propis del derbi. Tornava en una posició maleïda fins ara i ha sortit revalorat, amb dues aturades providencials, a Christensen i Lewandowski en la recta final.
ÓSCAR GIL (89’)
VALENT
Un dels destacats, ha guanyat la partida a Ansu Fati amb claredat. Impecable en fase defensiva, ha pujat diverses vegades per la banda dreta i ha fet una centrada perillosa a Joselu. Ha acabat fos i Diego Martínez l’ha canviat al final.
SERGI GÓMEZ (90’)
SEGUR
La presència inesperada de Lewandowski era un maldecap afegit per als centrals, però el maresmenc ha completat un partit molt seriós, ben posat, atent i segur. Mateu Lahoz li ha perdonat la groga al principi de la segona part.
CABRERa (90’)
READMÈS
S’ha guanyat una targeta groga innecessària per una falta al mig del camp, però ha estat bé, sense complicar-se la vida. L’actuació quedarà marcada per Mateu, que l’ha expulsat per una puntada a Lewandowski i després l’ha readmès.
BRIAN OLIVÁN (89’)
CORRECTOR
No ha pujat per la banda com altres vegades, però ha estat bé al darrere, sobretot en una correcció de molt mèrit per treure una ocasió de Raphinha. Se li ha girat més feina amb Dembélé i el tècnic l’ha acabat substituint.
CALERo (56’)
perdut
Al mig del camp, tot i ser recurs habitual de Diego Martínez, aporta ben poca cosa, més enllà de la contenció i ajudar els centrals. És un dels que han badat en l’1-0. Just abans del canvi, pèrdua de pilota i groga per evitar mals majors.
VINI SOUZa (81’)
PENCAIRE
Ha perdut de vista Marcos Alonso en l’1-0. Recuperador però poc constructor, ha pencat com ho fa sempre, aportant molt treball defensiu al mig del camp, però ha vist tacat el partit per l’expulsió per dues grogues.
DARDER (90’)
sacrificat
Ha tardat més de mitja hora a entrar en contacte amb la pilota, mal senyal per a l’equip. Ha apujat la pressió en la segona part i, amb el pas endavant de l’equip, se l’ha vist més. Li ha faltat un punt de precisió en algunes faltes.
MELAMEd (56’)
recurs
Premiat pel bon paper en la copa, ha buscat alguna penetració entre línies i ha tingut la primera ocasió clara, una rosca que ha sortit per poc. Tot i estar força més actiu que Braithwaite, ha estat el primer substituït.
BRAITHWAITE (86’)
NUL
En el seu retorn al Camp Nou, Braithwaite ha ofert un paper trist i apagat, sense cap mena de transcendència. Arrencava des de la banda (intercanviant-se amb Melamed), però no ha generat res de productiu.
JOSELu (90’)
HEROI
És un tresor per a l’Espanyol. Quan l’equip s’ha dedicat a esperar, li ha tocat despenjar pilotes i sacrificar-se lluny de l’àrea. Quan han guanyat metres, s’ha inventat una jugada que Marcos Alonso ha tallat amb penal, i l’ha transformat.
PUADO (34’)
arriscat
Ha entrat per fer un pas endavant, però ha tingut protagonisme quan ha intentat caçar Dembélé. Li hauria pogut valer l’expulsió.
EXPÓSITO (34’)
IMPULSOR
La seva entrada ha acabat d’empènyer l’Espanyol cap a la recerca de l’empat, no tant pel seu pes en el joc com pel pas fet endavant.
simo (4’)
AJUDANT
Tot i que Cabrera ha estat readmès, el tècnic l’ha fet entrar per ajudar a resistir en la recta final.
RUBÉN S. (1’)
REAPAREGUT
El jove futbolista, de baixa durant setmanes, ha tingut premi en forma de retorn en un derbi.
ALEIX V. (1’)
INADVERTIT
Un dels últims canvis de Diego Martínez, ha servit per donar aire al lateral durant l’afegit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)