Barça

Ceuta, un clàssic de cada dècada per als blaugrana en la copa

La visita del Barça al Ceuta en els vuitens de final de la copa no serà una novetat per als blaugrana, i és que el conjunt ceutí és un clàssic de la copa i ja s’ha enfrontat al Barça en dues ocasions anteriors, concretament en les dues dècades anteriors. El primer enfrontament entre el Ceuta i el Barça va ser en l’edició de la copa de la temporada 2000/01, mentre que el segon i últim fins ara va ser en la temporada 2010/11.

El duel amb més similituds amb el d’aquesta temporada és el del curs 2000/01, i és que el Barça va visitar el Ceuta en el partit dels setzens de final, que es disputava a partit únic. Els blaugrana, entrenats per Serra Ferrer –després va ser destituït i Carles Rexach va acabar la temporada–, no van tenir problemes per superar l’eliminatòria amb un clar 0-3 gràcies a un doblet d’Alfonso Pérez i un gol de Patrick Kluivert. En aquella edició de la copa el Barça va caure eliminat contra el Celta en la semifinal.

L’últim precedent dels duels entre el Barça i el Celta, el de la temporada 2010/11, va correspondre també a l’eliminatòria dels setzens de final, però en aquesta ocasió es va disputar a doble partit. El Barça, entrenat per Pep Guardiola, va tenir una classificació fàcil guanyant per 0-2 en l’anada a domicili i rematant la feina amb un contundent 5-1 en la tornada al Camp Nou, en un partit en què Sergi Roberto va debutar amb la samarreta blaugrana. En aquella edició de la copa el Barça va perdre en la final contra el Madrid en la pròrroga (0-1) i va veure com se li escapava la possibilitat del triplet, ja que va tancar el curs guanyant la lliga i la Champions a l’estadi de Wembley.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)