Barça

Ten Hag: “El primer partit és el més important”

L’entrenador del Manchester United Erik Ten Hag i el lateral esquerre Luke Shaw han parlat amb els periodistes en arribar a Barcelona. Aquestes han estat les seves impressions sobre l’eliminatòria de setzens de l’Europa League contra el Barça:

Frenkie de Jong
“Al 2019 teníem un equip fascinant, que meravellava. Frenkie ja era molt bo i va millorar més en els anys posteriors aquí al Barça. És un jugador fantàstic. Va ser un plaer treballar amb ell”. “Té una gran qualitat i si el pots tenir en el teu equip, seràs més fort”.
Martínez fora
“Tenim moltes opcions a la plantilla. Podem utilitzar Luke com a central i també com a lateral, ja que l’hem vist fer-ho molt bé en les dues posicions, així que depèn del partit podem escollir una posició o una altra”.
Dificultat
“Crec que el Barça és un equip molt difícil. Crec que ara mateix està jugant el millor futbol dels últims anys, inspirat en la mentalitat de Johan Cruyff”.
Importància demà
“Pots tenir una certa planificació, però el primer partit és sempre el més important, perquè et pot fer canviar els plans, pel rendiment, la tàctica, les lesions, les sancions...”
Enfrontar Barça
“M’agrada. He estat abans a Espanya jugant contra el madrid, contra el València, però és fantàstic enfrontar el Barça. M’agrada la filosofia d’aquest club, el futbol, tenen grans jugadors”.
Europa League
“Crec que els dos clubs tenim l’ambició d’estar a la Champions per tenir un gran impacte, però la realitat és que estem a l’Europa League i els dos necessitàvem un reset i ara estem en la bona direcció. És emocionant enfrontar-se demà i serà un gran test de nivell per definir on som”.
Defensa culer
“Hem vist les estadístiques i són impressionants. Defensen molt bé, però crec que la seva millor habilitat és tenir la possessió de la pilota. Ja ho deia Cruyff que quan tens la possessió, els altres no la tenen i, per tant, no poden marcar”.
Diferència lligues
“Crec que a la Premier es juga un futbol més intens, però la lliga espanyola també és forta, amb gras clubs. Així que no crec que hi hagi tanta diferència”. Per altra banda, aquestes han estat les declaracions del lateral Luke Shaw:
Duel de demà
“És un gran partit i ens mostrarà on som”.
Posició
“No n’estic segur i haurem d’esperar a demà”.
Estat de forma
“Crec que no només jo sinó tot l’equip no estàvem on havíem d’estar en els primers dos partits i va ser un inici complicat, però hem crescut com a equip. Ara juguem més com a equip. Clar que l’entrenador ajuda, és molt bo i m’ha mostrat molta confiança”.
Casemiro
“Es veu clarament com és d’important Casemiro per a nosaltres com a equip sobretot, quan no hi és. Com a defensor, ens dóna molta seguretat, talla moltes jugades. Ha estat una gran absència per a nosaltres i estic molt content de tenir-lo disponible per demà al vespre”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)