Barça

Christensen es lesiona amb Dinamarca

El central del Barça Andreas Christensen ha hagut d’abandonar el terreny de joc tot just en el minut 18 després de lesionar-se en el partit que estava disputant la seva selecció, Dinamarca, contra Finlàndia a Copenhaguen.

El central titular blaugrana i un dels jugadors més en forma de l’equip dirigit per Xavi Hernández s’ha tocat la part posterior de la cuixa esquerra i s’ha tirat al terra immediatament. Christensen haurà de passar les proves mèdiques per conèixer l’abast exacte de la lesió i segurament viatjarà de manera immediata cap a Barcelona per posar-se en mans dels serveis mèdics del Barça.

Abans de la cita de seleccions, just després del clàssic de lliga que el Barça va guanyar 2-1 en l’afegit per deixar el campionat encarrilat, el club barceloní ja va anunciar en forma de comunicat mèdic que Araújo i De Jong patien una lesió, un fet que els va impedir viatjar amb l’Uruguai i els Països Baixos respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)