Barça

Endavant amb el pla traçat

Espai Barça. La junta directiva valida la proposta de finançament de les obres i té molt madur l’acord amb inversors potents que s’afegiran al projecte. El curs que ve, cap a Montjuïc

L’Espai Barça avança pel camí que ha traçat la directiva encapçalada per Joan Laporta. Tot i que les limitacions econòmiques del club i la difícil conjunta econòmica general que es viu en l’actualitat generaven inquietuds, la proposta de finançament està ben encarrilada. La junta directiva es va reunir ahir, en una trobada que es va allargar durant hores, i en va sortir amb la validació del pla de finançament d’una obra que representarà un repte majúscul i de molta transcendència.

La directiva s’havia marcat la data d’avui com a límit per resoldre el finançament. Té molt madur l’acord amb uns inversors potents que s’afegiran a un projecte clau per al futur de l’entitat. La remodelació del Camp Nou i de la resta d’espais tindrà un límit de 1.500 milions d’euros, tal com van aprovar els socis, tot i que es treballarà per trams. La intenció és que avui mateix es resolgui l’acord amb els inversors, amb Goldman Sachs i JP Morgan al capdavant.

Després de la junta d’ahir, el club va fer un comunicat per informar que havia aprovat l’ampliació per tres anys més de les pòlisses de crèdit amb CaixaBank i el Banc Santander, “un exemple de la confiança que l’entitat segueix generant entre les entitats bancàries”.

Amb el pla traçat endavant, el Barça ja ha informat la federació espanyola que la temporada que ve disputarà els seus partits a Montjuïc a l’Estadi Lluís Companys, un pas que també ja estava aprovat, i fins i tot ja s’hi fan obres de remodelació, però que no s’havia oficialitzat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)