Barça

L’1x1 del Barça-Osasuna

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
OBSERVADOR
Una altra jornada amb la porteria a zero, gràcies en part a la seva agudesa en aturar una doble ocasió de l’Osasuna de les botes d’Iker Benito, primer, i de Kike, després, quan encara el resultat aera d’empat a zero.
KOUNDE (90’)
DESTACAT
No va ser per la falta de pèls que el francès no va arribar a rematar de cap un parell de centres que li van brindar els seus companys, però el central reconvertit en lateral per exigències del guió va tenir una actuació lluminosa.
ARAUJO (90’)
LLAMP
El Barça no perd quan l’uruguaià fa parella amb Christensen. Ahir, amb Chimy Ávila, van protagonitzar xocs elèctrics i va viure un desafiament en carrera que Araujo va guanyar: 33 km/h de velocitat màxima per 32 de l’argentí.
CHRISTENSEN (52’)
CONFIAT
Després d’obrir el marcador contra el Betis, sembla que el danès ha agafat gust a moure’s per l’àrea rival i va intentar dues bones pujades que, malauradament, no van anar més enllà. En el paper defensiu va estar perfecte.
BALDE (75’)
DESCARAT
Abans que el rellotge marqués el quart d’hora de partit, el lateral va protagonitzar una jugada d’autèntic crac amb autopassada inclosa i xut directe a porteria. Una altra acció seva va deixar Pedri sol davant d’Aitor, però el canari va fallar.
BUSQUETS (75’)
INDECÍS
Correcte en la faceta de ser l’encarregat de fer les passades en curt i d’estar ben col·locat, però un parell de vegades va dubtar a l’hora de xutar a porteria quan era la millor opció davant la poblada defensa ‘rojilla’.
DE JONG (90’)
aSSISTENT
Partit completíssim del neerlandès, baixant a buscar la pilota i començant la jugada d’atac. Una passada seva va acabar provocant l’expulsió del debutant navarrès i una altra, aquest cop de cap, va servir el gol a Jordi Alba.
PEDRI (90’)
aSTUT
El seu desbordament va provocar la falta d’Herrando i la consegüent targeta vermella directa. Tenia bones idees, però no acabava d’executar-les amb claredat. Va faltar-li la precisió i la velocitat d’altres dies.
GAVI (36’)
tossut
En el minut 15 es va fer mal a l’engonal arran d’una topada amb Ibáñez. No estava còmode, però tot i així no volia abandonar el terreny de joc. El rival jugava amb 10 homes i no calia prendre riscos. El Camp Nou el va ovacionar.
RAPHINHA (52’)
ESPÈS
Xavi va tornar a apostar per ell abans que per un Dembélé ja recuperat, però contra l’equip navarrès no va estar gaire fi. Faltava afinar més les centrades cap a Lewandowski. Va demanar el canvi per unes molèsties al genoll.
LEWANDOWSKI (90’)
PERILLÓS
Incapaç d’igualar la seva última ratxa, registrada a l’octubre, de marcar en tres partits seguits, el polonès, però, va generar molt amb 4 rematades a la porteria d’Aitor i fins a 10 accions amenaçadores a l’àrea rival.
ANSU (54’)
IMPETUÓS
Amb més capacitat de gol que Gavi, Fati va tenir més minuts dels previstos i no va parar d’intentar-ho, però li va faltar encert.
ERIC (38’)
METÒDIC
El temps corria i la pilota no entrava, així que es va dedicar a pujar l’esfèrica a l’àrea de l’Osasuna per no perdre oportunitats.
DEMBÉLÉ(38’)
ESVENTAT
Iguala Johan Cruyff amb 180 partits al Barça. Les comparacions són odioses.
FERRAN (15’)
aturat
No va saber trobar el seu lloc en les jugades d’atac per ser ell el protagonista.
ALBA (15’)
EMBOGIT
El veterà va marcar un gol que val més que tres punts. Segona diana en la lliga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)