Barça

Iñaki Peña renova fins al 2026

Iñaki Peña continuarà sent jugador del Barça. El porter, que acabava contracte a finals d’aquesta temporada, ha renovat amb el club blaugrana fins al 30 de juny del 2026. L’alacantí, de 24 anys, tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros. L’acte de renovació s’ha celebrat aquest dimarts a les oficines de l’Spotify Camp Nou i amb la presència del president Joan Laporta i de la família del jugador.

Iñaki Peña va arribar al Barça en edat infantil i aquesta temporada és la primera en què actua com a segon porter, per darrere de Ter Stegen. Peña va jugar cedit al Galatasaray durant la segona meitat de la temporada passada, quan Neto encara era el porter suplent de l’alemany. L’alacantí va debutar amb el primer equip del Barça el passat 1 de novembre davant el Viktoria Plzen en la Champions. Aquest curs també ha jugat dos partits en la copa, contra l’Intercity i el Ceuta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)