Barça

Busquets comunicarà demà la decisió sobre el seu futur

El futur de Busquets es resoldrà en qüestió d’hores. El capità comunicarà demà la seva decisió i tot indica que deixarà el club blaugrana després de 15 temporades al primer equip. El futbolista de Badia del Vallès no acceptarà la renovació a la baixa que li havia plantejat el club, cobrant 7 milions per temporada.

Busquets ja va parlar amb Xavi a Marbella durant aquests dies de descans que va tenir l’equip després de la darrera jornada de lliga i demà ho comunicarà de forma oficial a la resta de companys i també als aficionats.

El capità prefereix dir-ho abans de guanyar la lliga, que seria el darrer títol de Busquets amb la samarreta del Barça. Fins ara, n’ha guanyat 31: 8 lligues, 7 copes, 7 supercopes, 3 Champions, 3 supercopes d’Europa i 3 mundials de clubs. Amb la novena lliga, el migcampista marxarà guanyant després d’uns anys complicats, tal com van fer Xavi o Andrés Iniesta, qui van ser companys seus en el mig del camp del millor Barça de la història.

Busquets també marxarà sent el futbolista amb més clàssics a l’esquena: un total de 48. A més, el capità també ha disputat 719 partits amb el Barça –de moment– des que va debutar la temporada 2008/2009 amb Pep Guardiola. És el tercer jugador amb més enfrontaments jugats just per darrere de Messi i Xavi.

Busquets té ofertes dels Estats Units i de l’Aràbia Saudita per continuar jugant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)