Barça

Giráldez: “La personalitat de l’equip ha estat brutal”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ha destacat l’actitud de l’equip per poder capgirar el 0-2 i alçar la Champions. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Què calia canviar?

“En la primera part estàvem jugant bé, però faltava agressivitat en els últims metres. Dues jugades aïllades ens han fet mal i el 0-2 era injust. Havíem de rectificar coses i minimitzar les pèrdues. En els moments complicats has de donar millor versió i les jugadores l’han donat”

Sentiment al descans

“El resultat de la primera part em semblava injust. El més important és com reacciones a allò que passa i la nostra reacció ha estat molt bona. El 0-2 complica el partit, però calia creure, ser positives i despertar optimisme, entenent que quedaven 45 minuts i que era possible. I déu n’hi do si ho ha estat!”.

Nova dinastia

“Això és cosa vostra. El que puc dir és que la inversió del club i l’actitud de voler millorar són factors clau per aconseguir el que s’està fent. El més important és poder estar cada any en els partits importants. Volíem arribar a la final i guanyar. Parla bé de la feina i de la voluntat de les jugadores de voler ser millors”.

Nova dinastia?

“Segurament. Has de preparar una final de la Champions, però necessites estar amb la teva parella a casa. Era la persona més jove a l’estadi amb només vuit dies de vida i em fa feliç que hagin estat tots dos al camp, els avis, el meu pare, persones que han vingut també des de Galícia, etc. Quan acaba la temporada i aconsegueixes la Champions i altres títols, fa que tot valgui la pena. Estic molt feliç i és una de les setmanes més importants de la meva vida”.

El caràcter

“Moltes vegades parlem de futbol, d’aspectes físics i plans de partit. Hi ha coses més importants, no és suficient jugar a futbol. La personalitat de les jugadores en la segona part ha estat brutal i és una de les coses més importants del partit. Ho havíem treballat durant la temporada”.

Afició

“És un missatge d’agraïment per avui i per tota la temporada. Sempre hem intentat guanyar al camp i a la graderia i avui han estat clau. Des de la sortida de l’hotel ha estat brutal com s’han comportat. Vull també valorar les persones que ens han ajudat en els moments difícils. Aquest títol va per elles”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)