Barça

Martín Zubimendi es descarta

Mercat. El migcampista de la Real Sociedad, l’opció favorita de Xavi per substituir Sergio Busquets, ha tancat la porta al Barça expressant la seva il·lusió per heretar el 4 d’Illarramendi

Martín Zubimendi ha tancat la porta al Barça. El migcampista de la Real Sociedad, un dels noms que sonaven amb més força per assumir la posició de pivot defensiu que deixa òrfena Sergio Busquets, va fer unes declaracions en una entrevista al Diario Vasco que no han deixat a ningú indiferent a causa de la claredat quan li van preguntar pel seu futur. “Em motiva més heretar el 4 d’Asier Illarramendi que el 5 de Sergio Busquets. Sempre he dit que la meva idea era continuar”, va assegurar el futbolista. Una declaració d’amor al club de la seva vida, on va entrar amb només 12 anys, i un cop de porta a una possible sortida al club blaugrana.

De fet, en l’homenatge a Illarramendi, que deixa la Real Sociedad aquesta temporada, el club basc va anunciar que el número 4 l’heretaria Zubimendi. Aquestes declaracions, però, han esvaït qualsevol dubte. “No he fet gaires entrevistes aquest any perquè si tens alguna relliscada et treuen el titular. A vegades pot haver-hi males interpretacions i aquest soroll que es crea amb les entrevistes fa que no em senti gens còmode”, va explicar el migcampista, que té molt clar que vol disputar la Champions com a txuri-urdin.

Als 24 anys, i amb una clàusula de rescissió de 60 milions, el jugador ha protagonitzat una brillant temporada a les ordres d’Imanol Alguacil (44 partits oficials amb un gol i 4 assistències). Aquest bon rendiment ha provocat que alguns dels millors equips d’Europa s’interessessin en ell. Un d’aquests és el Barça. Xavi Hernández mai ha amagat que el basc, per les seves característiques i projecció, era la seva primera opció per substituir el llegendari migcampista de Badia del Vallès. Una marxa dolorosa, i la prioritat absoluta del tècnic egarenc és trobar un substitut. Mateu haurà de continuar explorant altres mercats. Alguns dels noms que estan sobre la taula són els de Kimmich, molt difícil, però descontent amb la sortida de Nagelsmann, Amrabat o Rubén Neves. El que està clar és que Zubimendi, el pla A de Xavi, no vindrà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)