El protagonista

Ferran Torres

Reivindicant-se en cada partit

Minut 85 del partit contra el Cadis. Entra Ferran Torres amb 1-0 en el marcador. La victòria no està ni de bon tros tancada. Nou minuts després, el valencià aprofita una passada a l’espai de Lewandowski per sentenciar amb el segon. Minut 63 del partit contra el Vila-real. Entra Ferran Torres amb 3-2 en el marcador després que el Barça s’hagi deixat remuntar. Només han de passar cinc minuts perquè el 7 blaugrana reculli una pilota a l’àrea i dibuixi el camí del primer triomf a domicili amb el 3-3.

Ferran està demanant a crits més protagonisme. Després d’un any i mig complicat, amb lesions, irregularitat, poca aportació i moltes crítiques –a més del pes sempre present dels 55 milions que el Barça va pagar per ell–, el valencià ha començat el curs amb energies renovades. Ja va avisar el 30 de juny passat al seu campus. “Soc un jugador molt bo, però no ho he pogut demostrar. Mentalment soc fort com un roure; ningú no podrà fer res contra mi.” Dit i fet. Ferran està fent sessions extres a la ciutat esportiva per estar al cent per cent. La pretemporada va ser bona. Contra el Getafe, no va jugar, però ha respost amb dos gols molt importants en les altres dues jornades. Ahir, a més del gol, va prendre bones decisions amb la pilota amb el 3-4, quan calia guardar el resultat, i va fer bona feina en defensa. Té confiança, tanta que fins i tot es va permetre el luxe de fer una sotana.

Ser titular és una tasca complicada: Lewandowski és intocable, LamineYamal està brillant i Xavi està apostant pels quatre migcampistes. Però ell està parlant al camp. “Estic satisfet per com estic portant les coses. Moltes vegades la feina invisible no es veu. Estan aflorant els resultats i el més important és ajudar. Aprofito els minuts. El mister decideix”, va dir un feliç Ferran a Movistar.