Barça

Aitana alça la veu

Premis de la UEFA. En un discurs reivindicatiu, la de Sant Pere de Ribes denuncia “l’abús de poder” i les “faltes de respecte” de Luis Rubiales

Líder dins i fora el camp. Aitana Bonmatí també és referent lluny dels terrenys de joc per discursos com el que va fer ahir al Fòrum Grimaldi de Mònaco. La de Sant Pere de Ribes, que va ser premiada com a millor jugadora de l’any de la UEFA, va aprofitar l’altaveu mediàtic d’aquell moment per enviar un missatge molt contundent a Luis Rubiales amb relació a tota la polèmica que hi ha pel seu petó forçat a Jenni Hermoso. “No són uns moments bons per al futbol espanyol. Hem guanyat un mundial, però no s’està parlant gaire d’això perquè han passat coses que no podem deixar escapar. Com a societat no hem de permetre que hi hagi abús de poder en una relació laboral, així com faltes de respecte. A la meva companya Jenni i a totes les dones que pateixen el mateix, m’agradaria dir-vos que estem amb vosaltres. Espero que seguim treballant perquè aquesta societat millori”, va reivindicar.

Campiona de la Champions, la supercopa i la lliga amb el Barça la temporada passada, i recentment guanyadora del mundial amb Espanya, a més de ser escollida MVP de l’última Champions i de la cita mundialista, han estat mèrits més que suficients per agafar el relleu d’Alèxia Putellas, guanyadora el 2021 i el 2022, i superar les altres dues candidates: la seva companya de selecció Olga Carmona i l’australiana Sam Kerr (Chelsea). La blaugrana va acaparar tots els focus al costat d’Erling Haaland, guanyador del premi en la categoria masculina, al davant del seu company d’equip Kevin de Bruyne i Leo Messi, l’any passat en el PSG.

Pep Guardiola, amb un triplet històric amb el Manchester City, i Sarina Wiegman (de la selecció anglesa), que va dedicar el premi a la selecció espanyola, van ser escollits com a millors entrenadors de l’any.

DISCURS POTENT

A la Jenni i a totes les dones que pateixen el mateix, us vull dir que estem amb vosaltres
Aitana Bonmatí
jugadora del barça
Aitana
Millor jugadora de l’any
Haaland
Millor jugador de l’any
Wiegman
Millor entrenadora de l’any
Guardiola
Millor entrenador de l’any
Klose
Premi honorífic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)