Barça

Un total de deu blaugrana opten als premis The Best

La FIFA ha donat a conèixer tots els nominats i nominades en les diferents categories del premi The Best. En elles hi figuren un total de deu blaugrana entre futbolistes del primer equip masculí i femení, a més dels dos entrenadors.

On el Barça suma més candidates és en la categoria de millor jugadora. Aitana Bonmatí, recentment premiada amb el premi UEFA a millor futbolista de l’any, és la gran favorita per endur-se el The Best, que Alèxia Putellas ha guanyat en els dos darrers anys. La de Ribes està nominada juntament amb Salma Paralluelo –millor jove del mundial–, Mapi León i Keira Walsh. L’entrenador Jonatan Giráldez també opta al The Best en la categoria de millor entrenador d’un equip femení juntament amb Sarina Wiegman (Anglaterra), Emma Hayes (Chelsea), Peter Gerhardsson (Suècia) i Tony Gustavsson (Austràlia). No hi és, en canvi, Jorge Vilda, que sí que va optar al premi UEFA després de guanyar el mundial. A més, Sandra Paños i Cata Coll estan nominades com a millors porteres.

Pel que fa al primer equip masculí, només Ilkay Gündogan opta al The Best. El migcampista, però, va aconseguir tots els mèrits amb el Manchester City, amb qui va guanyar el triplet la passada temporada. Un compatriota seu, Marc-André ter Stegen, està nominat al premi a millor porter. Finalment, Xavi Hernández, que va aconseguir alçar el títol de lliga el curs passat amb el Barça, opta al The Best a millor entrenador, on el gran favorit és Pep Guardiola. També estan nominats Simone Inzaghi (Inter de Milà), Ange Postecoglou (triplet amb el Celtic i ara dirigint el Tottenham) i Luciano Spalletti (campió de lliga amb el Nàpols i ara seleccionador italià.

Els aficionats poden votar fins al 6 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)