L’1x1 del Barça- Sevilla

Per Carles González

TER STEGEN (90’)
DILIGENT
El Sevilla el va posar a prova en dues ocasions i hi va respondre amb dues bones intervencions. Amb pilota, sobretot en la primera part, en què el rival va pressionar més amunt, va agafar pes en el servei de pilota en diverses situacions.
CANCELO (90’)
aCCELERADOR
És un canó. Ahir va fer més de lateral pròpiament, sense ficar-se tant per dins, però igualment va accelerar en moltes ocasions amb conduccions i eslàloms els atacs. Va treure’s del barret dues jugades que João Félix i Raphinha no van aprofitar.
KOUNDE (90’)
SALVADOR
Actuació impecable. En el minut 85 hi va posar la cirera amb una fantàstica acció defensiva que va evitar l’empat del Sevilla. El central, en una posició molt delicada, va desviar una centrada lateral que si passava era gol assegurat.
christensen (90’)
SOBRI
Manté la línia. No fa soroll, però al seu voltant no hi ha perill. Amb pilota també va estar, com sol passar, molt bé. Algun canvi d’orientació, no va fallar passades i va fer alguna conducció interessant a camp rival per guanyar metres.
BALDE (90’)
INTERMITENT
No va partir d’una posició tan avançada com acostuma a fer, ja que ell és sempre qui obre el camp per l’esquerra i ahir aquesta funció la va fer João Félix. El seu inici va ser prometedor, amb arribades a la línia de fons i centrades, però no va ser constant.
GÜNDOGAn (90’)
CLARIVIDENT
Acostumat a jugar, de blaugrana, a tres quarts de camp, ahir va actuar en la posició de pivot defensiu. Va aportar clarividència en el servei i va filtrar alguna bona pilota que va trencar línies. Molt bé picant els córners.
GAVI (90’)
GUERRER
Omnipresent sense pilota, va tallar, xocar i defensar com sempre, amb una acció salvadora en la primera part amb 0-0, desviant sota els pals una rematada que era gol d’Ocampos. En atac, va donar continuïtat al joc i va estar a punt de marcar en dues ocasions.
RAPHINHA (37’)
FRENAT
Les seves actuacions en els últims minuts dels darrers partits jugant per dins havien estat encisadores i ahir va sortir des de l’inici d’interior. Va estar molt bé, participant i picant a l’esquena dels centrals, fins que una lesió a l’isquiotibial de la cama dreta el va frenar.
lamine yamal (82’)
VERINÓS
L’equip no el va trobar gaire. Molt menys del que l’hauria de trobar. Però quan ho fa sempre genera alguna cosa. En el gol va ser protagonista, ja que la seva passada de cap dins l’àrea petita la va introduir Sergio Ramos en pròpia porteria en l’intent de refús.
lewandowski (90’)
ERRÀTIC
L’ariet va tenir diverses ocasions, però o bé va estar lent i algun defensa del Sevilla arribava a temps per desviar la rematada, o bé no va afinar la punteria. Tampoc va estar gaire fi en l’associació fent de boia.
João fÉLIX (71’)
EXTREM
Amb el Barça sempre havia actuat per dins, fent de quart migcampista, però ahir li va tocar obrir camp a la banda esquerra. Va estar bé, anant cap a dins i apareixent i, de fet, va tenir una ocasió molt clara que va estavellar al travesser.
FERMÍN LÓPEZ (53’)
FENOMENAL
Pot rendir en aquest equip i ser més que útil. Tot just entrar gairebé fa un gol i, després, es va moure de manera fenomenal entre línies i va estar fi en l’última passada. És un tros de futbolista.
FERRAN TORRES (19’)
FICAT
Quan surt al camp, sempre aporta un plus. Primer a l’esquerra i després a la dreta, va treballar, ho va intentar i, de fet, la centrada que va originar el gol va ser seva.
ORIOL ROMEU (8’)
DEFENSIU
La seva entrada es va produir amb el resultat a favor. Va entrar per aportar físic i alçada en els últims minuts de centrades del Sevilla i va complir la missió.