Barça

Marc Guiu, arribar per marxar

La FEF ha emès un comunicat en el qual ha anunciat els 21 futbolistes que defensaran la selecció estatal en el mundial sub-17 que es disputarà a Indonèsia a partir del proper 10 de novembre fins el 2 de desembre. En la convocatòria hi ha vuit jugadors blaugrana –el Barça és el club que més n’aporta– entre els quals hi són presents alguns dels joves citats per Xavi Hernández en alguna de les convocatòries del primer equip, a més del recent debutant i golejador Marc Guiu. El de Santa Maria de Palautordera farà les maletes en breu per unir-se a la concentració de la selecció espanyola juntament amb Pau Prim, Hèctor Fort, Pau Cubarsí, Andrés Cuenca, Marc Bernal, Quim Junyent i Juan Hernández.

Espanya, que està dirigida per José Lana, jugarà la fase de grups de la competició contra el Canadà (el 10 de novembre), la selecció de Mali (el 13) i Uzbekistan (el 16), en un torneig en el qual hi participaran 24 països.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)