Barça

“És vital fer el nou de nou”

Xavi Hernández Entrenador del FC Barcelona

Amb el clàssic a l’horitzó, era inevitable que en la roda de premsa prèvia al duel contra el Xakhtar es colessin preguntes sobre el partidàs de dissabte. Per això Xavi va voler destacar des del primer moment la importància de centrar-se primer en la Champions, ja que el matx davant els ucraïnesos és “vital” i “transcendent” per al Barça. “Són tres punts clau per a la classificació per als vuitens de final, és vital fer el nou de nou”, va assegurar el tècnic egarenc. A més, va advertir de la dificultat del rival, un equip que no ha deixat mai de ser competitiu. “És un rival molt fort físicament, ben dotat tècnicament, no tenen por i juguen amb alegria. Ens poden posar molts problemes. És un partit que si pensem que serà fàcil i senzill tindrem les de perdre.”

Per a aquest partit, l’egarenc no ha recuperat cap dels lesionats i tampoc hi serà Gavi, sancionat. Aquestes baixes, però, no serviran “d’excusa”. “Treballem perquè es vegi un gran Barça. Tot i les baixes, estic convençut que podem donar la cara i jugar un bon futbol. El model de joc és el més important, i això no canvia gens ni mica .”

Xavi també va parlar de Txigrinski, company seu en el Barça de Guardiola, i que avui es retrobaran: “Tinc molt bon record d’ell. Com a persona és extraordinari i com a jugador va ser difícil per la competència que hi havia i l’adaptació. Va ser un canvi cultural i una etapa difícil per a ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)