Barça

“Em sento preparat per a tot”

Ferran Torres Davanter del FC Barcelona

Ferran Torres està travessant el moment més dolç des que va arribar a can Barça. El davanter de 23 anys s’ha consolidat en l’equip dirigit per Xavi Hernández i se sent més fort i motivat que mai per continuar creixent com a blaugrana. “No he de guanyar més confiança. Tinc la suficient i necessària. Estic molt content per com estan anant les coses. Estic aprofitant les oportunitats i intento donar la meva millor versió cada cop que tinc minuts. Soc un jugador molt ambiciós i encara puc donar molt més ”, va explicar el valencià, que també és conscient de les nombroses baixes que té l’equip per encarar els partits transcendentals que venen: “Estem tenint moltes lesions i estic preparat per fer aquest pas endavant. Em sento amb molta confiança i preparat per al que ve”, va assegurar.

En ser interrogat pels joves, va dir: “Venen molt forts, tenen molta qualitat i s’estan assentant en moltes titularitats. Que ho portin de la millor manera possible, perquè és complicat gestionar-ho sent tan joves amb tanta pressió i minuts en l’elit, però tenen un gran potencial.” També va admetre que el Barça és el club més difícil del món: “Estàs obligat a guanyar cada any totes les competicions i l’entorn hi ha vegades que ens tirem pedres sobre el nostre mateix taulat. Va amb la història del club. Aquest tipus de pressió és bo per a nosaltres per ser conscients d’on som i del que hem de fer.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)