Barça

El juvenil del Barça guanya i encarrila la classificació

El juvenil A del Barça és a prop de la següent fase de la UEFA Youth League. El conjunt dirigit per Óscar López s’ha imposat (2-0) al Shakhtar al Johan Cruyff i acarona la classificació. 9 punts de 9 porten els blaugrana que li serveixen per liderar el grup. El segon és el Porto, amb 6, que ha guanyat a l’Anvers, cuer amb 0 punts. El Shakhtar suma tres punts.

Al Johan doncs, hi ha hagut un matx amb dues parts diferents. En la primera, els culers han dominat i generat ocasions sobre la porteria de l’equip ucraïnès. Noah Darwich (14’) ha estat qui ha afinat en caçar una pilota dividida a l’interior de l’àrea per engaltar-la al fons de la xarxa. No ha pogut obrir escletxa el Barça, que després del descans ha vist com el Shakhtar feia un pas endavant i no li ha permès controlar el joc. Tot i això, a les acaballes Juan Hernández (84’) ha sentenciat. L’atacant ha rematat de cap una centrada mil·limètrica de Dani Rodríguez, que ha fet una bona jugada individual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)