Barça

Un mural sorpresa al poble d’Aitana

Amb motiu de la consecució de la Pilota d’Or, el Barça ha volgut fer un reconeixement públic i sorpresa a Aitana Bonmatí, amb un mural amb un disseny exclusiu creat per l’artista urbà català FERT.ONE a Sant Pere de Ribes, el poble natal i de residència de la millor futbolista del món.

Per fer el mural en homenatge a Aitana Bonmatí, l’artista urbà FERT.ONE ha nodrit el disseny amb l’estètica habitual i els patrons identificatius del seu estil, mesclat amb colors i formes corporatives del Barça. Com a protagonista de l’obra, s’hi pot veure l’Aitana que porta en braços la Pilota d’Or al mateix temps que una “Aitana Petita”, origen i probablement figura d’inspiració en la carrera de la futbolista catalana. D’altra banda, s’aprecien una franges en zig-zag que evoquen les pujades i baixades cícliques de la carrera de la jugadora, el que podria ser una línia de vida o de pulsacions en la història de qualsevol persona. Entre altres elements, també trobem les lletres “AI-TA-NA” de color groc i en primer pla, a mode de firma o “tag” que evidencien i identifiquen el retrat.

A mes a més, el disseny inclou una frase que Aitana ha repetit en diverses ocasions i que ja ha esdevingut el seu segell, “Guanya o aprèn, no perdis mai”, i que suposa un gran missatge d’inspiració i de superació per a les noves generacions. Un altre segell que s’aprecia a l’obra és el de ‘Made in La Masia’: aquesta referència suposa un reconeixement col·lectiu i rendeix tribut a l’aposta del club pel futbol femení, l’estil de joc del Barça i de la Masia, ja que la jugadora ha desenvolupat tota la seva carrera al Club, fet que té un valor incalculable.

El mural es troba ubicat a una paret d’un dels carrers principals del municipi, i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)