Barça

La UEFA ratifica la multa de mig milió al Barça

Sanció. Desestimat el recurs, el club haurà de pagar 500.000 euros per haver declarat erròniament els beneficis de l’exercici del 2022

El Barça no podrà estalviar-se, de moment, la multa que la UEFA li va imposar el mes de juliol passat. La Cambra d’Apel·lacions de l’Òrgan de Control Financer dels Clubs del màxim organisme del futbol europeu ha desestimat el recurs que havia presentat el club blaugrana per tal de no haver de pagar els 500.000 euros de sanció i, per tant, ha ratificat el càstig que havia acordat la UEFA en un principi.

Aquesta multa, que no té res a veure amb el seguiment del cas Negreira, va ser imposada al Barça per “haver declarat erròniament beneficis per transmissió d’actius intangibles (diferents traspassos de jugadors) que no són ingressos rellevants, segons la normativa”. En altres paraules, la UEFA va sancionar el club blaugrana per les famoses “palanques” activades l’estiu passat per tal de poder tancar en positiu l’exercici i poder fer operacions durant el mercat d’estiu per tal de confeccionar la plantilla. El Barça, però, no va ser l’únic club sancionat. Això sí, va ser qui va rebre la multa més elevada.

Fins al final

Ara bé, l’entitat presidida per Joan Laporta no es rendirà després de la negativa de la Cambra d’Apel·lacions de l’Òrgan de Control Financer dels Clubs de la UEFA. El Barça esgotarà totes les vies possibles i recorrerà al TAS contra la multa de 500.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)