Barça

Lewandowski necessita ritme

Barça. El davanter polonès, que va jugar mitja hora en el clàssic després de tres setmanes lesionat, s’entreveu titular demà al feu de la Real Sociedad

Xavi Hernández torna a disposar de Robert Lewandowski. Després de tres setmanes lesionat, el polonès, que va fer-se un esquinç al turmell esquerre al feu del Porto (0-1), va ser donat d’alta abans del clàssic de dissabte, en què el Barça va perdre (1-2) amb el Real Madrid, dia en què va reaparèixer. No va estar gaire productiu el davanter, de 35 anys, i es va palesar que necessita minuts de vol per agafar ritme. Ja abans de la lesió no havia estat gaire fi tampoc, encara que, amb l’olfacte intacte, va marcar gols, sis (cinc a la lliga i un a la Champions) n’ha fet el polonès. El 9, doncs, s’ha de rodar per, almenys, acostar-se a la millor versió i ser aquell futbolista diferencial que el curs passat va ser bàsic perquè el Barça assolís la lliga. És per això que s’entreveu ja titular demà (21h) al feu de la Real Sociedad en un partit, de nou, transcendental davant d’un equip que sempre és perillós.

Precisament al Reale Arena podria reaparèixer Pedri, que continua entrenant-se amb el grup i, si no hi ha cap contratemps, avui podria rebre l’alta després de dos mesos i mig aturat.

PEDRI PROGRESSA

El canari continua entrenant-se amb el grup i podria rebre l’alta avui i entrar a la llista
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)