Barça

El Vila-real, abans de la Champions

Lliga F. El Barça visita el conjunt groguet abans d’afrontar una setmana exigent i emocionant amb el debut europeu i el clàssic

La setmana que ve es presenta d’allò més llaminera per al Barça, amb l’estrena a la Champions contra el Benfica (dimarts, 21 h) i el clàssic a Montjuïc amb el Real Madrid (diumenge, 12 h), però l’equip de Jonatan Giráldez no pensa en això. Abans, ha de visitar el camp del Vila-real (16.30 h) en una nova jornada de lliga en què l’objectiu és clar: continuar guanyant i agafant bones sensacions.

Ara bé, el cert és que avui el Barça inicia quinze dies de vertigen amb cinc partits: tres de lliga i dos de Champions League. Amb la plantilla que té, Giráldez podrà repartir minuts per no sobrecarregar les jugadores i mantenir-les totes endollades. Les lesions ja han afectat les blaugrana en aquest inici de curs. Patri i Bruna, baixa contra el Sevilla per una elongació muscular, han continuat fent treball de recuperació durant la setmana i difícilment entraran en la llista.

Al davant, un Vila-real que només ha sumat quatre punts en set jornades de lliga. “No ha començat gaire bé, la temporada. Quan tenim un tram tan exigent, hem d’afrontar el partit amb la intenció de guanyar. Sabem que en tenim un altre d’aquí a tres dies, però ara pensem en el Vila-real, a millorar la nostra versió competitiva i a començar bé aquest tram de cinc partits en quinze dies, que sabem que serà difícil. Hem de fer el nostre partit i mantenir aquest ritme competitiu durant 90 minuts. Sabem que una de les claus és tenir aquest hàbit”, assegurava el tècnic, Jonatan Giráldez, en la prèvia del duel. El Barça, líder amb ple de victòries, ha golejat el Sevilla al Johan Cruyff.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)