Golejada blaugrana per seguir manant (0-6)

El Barça no s’ha deixat inquietar per la golejada del Madrid contra la Real Sociedad i ha tornat a situar-se tres punts per sobre les blanques a una setmana del clàssic de Montjuïc. Les blaugrana han superat el Vila-real a domicili (0-6) i sumen 24 punts de 24 possibles.

El conjunt de Jonatan Giráldez ha dominat de principi a fi, en un clàssic guió de partit de lliga. El primer gol l’ha fet Aitana, que demà oferirà la Pilota d’Or a Montjuïc. La 14 ha remenat l’esfèrica, s’ha fet l’espai dins l’àrea i ha engaltat un xut ajustat. La portera local ha posat les mans molt toves i no ha aturat el remat (14’). El submarí groc jugava junt, intentant tancar els espais. Per això, el Barça intentava fer mal per les bandes, sobretot per l’esquerra en què Ona Batlle ha estat immensa. Una centrada seva ha acabat en el 0-2, obra d’Oshoala (24’). La nigeriana n’havia tingut dues, però no havia afinat la punteria. A la tercera ha anat la vençuda. El Vila-real n’ha tingut una abans del descans, però McKenna ha creuat massa el xut (44’).

La segona part ha començat igual que la primera: amb gol d’Aitana, que ha culminat una altra internada d’Ona per l’esquerra (50’). Després ha estat Salma Paralluelo qui ha demanat protagonisme. Després dels quatre gols contra el Sevilla, l’extrem ha tingut dues bones ocasions (58’ i 66’). Finalment, ha aprofitat una assistència exquisita de Mariona per fer el quart (77’). En el tram final, dos gols més. Un de Graham Hansen amb una mica de sort. La noruega ha executat una falta directa que ha fregat en la barrera (82’). La golejada l’ha tancat Oshoala, que ha recollit una pilota morta dins l’àrea després d’un remat d’Alèxia (85’).

El Barça és líder amb ple de victòries i ja pot centrar-se en el debut a la Champions contra el Benfica (dimarts, 21 h).