Barça

Jordi Pujol rep la insígnia d’or i brillants del Barça

Barça.

L’expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, és un dels socis del FC Barcelona amb 75 anys d’antiguitat que aquesta tarda ha rebut, de mans del president Joan Laporta, la insígnia d’or i brillants del club. En un acte celebrat a l’Auditori 1899, al qual també ha assistit el directiu responsable de l’àrea social, Josep Ignasi Macià, Pujol ha estat distingit juntament amb tretze socis i sòcies més.

“Tots ells es van fer socis en una època de dificultats, en un país esmicolat en plena postguerra. Els agraeixo que, amb aquell gest, adquirissin un profund compromís ètic, social i democràtic amb el club i el país”, ha explicat Joan Laporta. “Si som el millor club del món, és gràcies a vostès. Mentre jo sigui president, el Barça continuarà sent seu, dels seus fills, dels seus nets i besnets”.

Després de l’acte, en un ambient distés, el Molt Honorable Senyor Jordi Pujol ha explicat que va ser l’any 1936 quan va veure el primer partit del Barça. “Una semifinal de la Copa, just abans que esclatés la guerra civil”, ha dit. Al seu costat, el president Laporta li ha recordat el moment en què Hristo Stòitxkov el va fer botar al balcó de la Generalitat, després de guanyar la Copa del Rei l’any 1997. “El Barça m’ha fet patir molt i també m’ha donat moltes alegries”, ha recordat Pujol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)