Barça

“La situació es pot remuntar”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández va mostrar-se optimista davant les possibilitats del seu equip en la lliga tot i estar després de la dissetena jornada a nou punts del líder, el Girona, i a set del Madrid, l’equip que té just per sobre: “Se’ns ha posat difícil guanyar la lliga però hem d’anar pas a pas. És important tenir més bon futbol i guanyar partits. Necessitem fer aquest partit complet que ens falta fins ara.” I hi va afegir: “Veig que ho podem remuntar, però no hem de fallar nosaltres. Ens estan passant factura els nostres errors, com a València, a Granada i a Mallorca. Hem d’acabar la primera volta en positiu i fer una segona volta millor encara. Hem d’anar pas a pas i partit a partit.”

El tècnic del Barça té clares les solucions i els aspectes a millorar del seu equip per tornar a la línia ascendent i pressionar els rivals que ara té per sobre: “S’ha de tenir més i millor mentalitat i saber defensar bé quan patim en els partits. Ens està costant molt la contundència en les dues àrees i en això hem de millorar per ser competitius en totes les competicions.” Xavi Hernández, conscient que l’equip no està tan bé, sobretot pel que fa als números, com el curs passat: “Entenc la decepció de la gent perquè hem fallat i els registres són pitjors. Però que tinguin per cert que competirem tot i estar a nou i set punts del Girona i el Madrid. Podem tornar a agafar el ritme i tindrem el nostre moment i l’aprofitarem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció