Barça

L’1x1 del Barça a Las Palmas

Per Marta Escubós

IÑAKI PEÑa (90’)
superat
El porter blaugrana va estar molt tou en el gol de Las Palmas. Li va faltar més decisió en la sortida per tapar el xut de Munir. Va reaccionar tard. Més enllà d’aquesta acció, el pal i les seves bones intervencions van evitar la segona diana.
CANCELo (11’)
LESIONAT
11 minuts, va durar el portuguès sobre el terreny de joc. Cancelo es va haver de retirar després de rebre un fort cop al genoll esquerre en una acció amb Perrone. Molt mala notícia per al Barça en aquesta arrencada d’any.
KOUNDé (90’)
correcte
La lesió de Cancelo el va desplaçar al lateral dret, i Araujo i Christensen van passar a ocupar el centre de la defensa. No va fer el seu millor partit, però va complir sense més. També es va animar, sense èxit, a anar a l’atac.
ARAUjo (90’)
creixent
L’uruguaià va ser un dels jugadors que van quedar retratats en el gol de Las Palmas, ja que Munir li va guanyar l’esquena. A partir d’aquí, va anar creixent. En la segona meitat va liderar la millora de la versió de l’equip de Xavi.
BALDE (90’)
ELÈCTRIC
Les seves incursions en atac i punta de velocitat van oxigenar l’atac blaugrana. Per la banda esquerra van arribar les ocasions més clares de perill. En els últims metres, però, li va faltar ser més precís per acabar les jugades amb èxit.
SERGI ROBERto (78’)
ànima
El reusenc, amb un doblet en l’últim partit contra l’Almeria, va tornar a la titularitat. No va defraudar. Va ser l’ànima de l’equip, prenent bones decisions i sabent interpretar molt bé les jugades. Va ser un dels arguments en atac.
DE JOng (90’)
constant
Com acostuma a fer, a diferència d’altres companys, no va cometre errors amb la pilota als peus. Li van faltar, però, més idees i claredat per ajudar l’equip. En la segona meitat, va fer un xut molt fluix des de la frontal de l’àrea.
GÜNDOGAN (90’)
DEcisiu
L’alemany va aixecar en més d’una ocasió els braços per demanar als seus companys més precisió i intensitat en la pressió. Va ser decisiu amb un gol des del punt de penal en el temps afegit que ell mateix havia provocat.
RAPHINha (72’)
imprecís
Va ser l’autor del primer xut del Barça. No va arribar fins al minut 5 de la segona part, amb una rematada des de la frontal que va marxar desviada. Més enllà d’això, va estar molt imprecís i no va aconseguir generar gaire perill.
LEWANDOWSki (72’)
discret
Lewandowski continua lluny de la seva millor versió. Un dia més va estar desaparegut, intervenint molt poc i sent molt poc transcendent en el joc de l’equip. Va ser substituït sense haver fet cap rematada.
FERRan (78’)
golejador
La suplència de João Félix després d’una mala ratxa d’actuacions va permetre a Ferran Torres sortir d’inici. No va parar de moure’s, activant les bandes i buscant la profunditat. Va culminar la bona actuació amb el seu gol en el minut 55.
CHRISTENSen (79’)
tou
No va sortir amb prou intensitat al camp i podria haver fet alguna cosa més en el gol de Munir. No va tapar la centrada de Sandro.
João (18’)
revulsiu
Va saber aprofitar els minuts que va tenir en el tram final del duel. Un xut seu va originar el penal que va transformar Gündogan.
lamine (18’)
intens
Va sortir intens, però aquest cop sense encert. No va revolucionar l’atac blaugrana.
FERMín (12’)
llum
Bones aparicions, trobant espais entre línies i fent passades amb intenció.
vitor roque (12’)
debut
Va perdonar una ocasió claríssima de gol en l’últim instant de l’enfrontament.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)