Barça

Vitor Roque: “És el què somiava des de nen”

Vitor Roque ha estat presentat com a nou futbolista del Barça. El davanter de 18 anys, que va debutar ahir al feu del Las Palmas (1-2) jugant 12 minuts, ha aparegut juntament amb el vicepresident esportiu Rafa Yuste al camp Tito Vilanova de la ciutat esportiva Joan Gamper on ha signat el contracte i ha posat amb la samarreta culer. “Té 18 anys però mentalment sembla que en tingui molts més”, ha dit Yuste, que sense Joan Laporta, absent per un tema personal, ha liderat l’acte. També hi han estat presents el director esportiu Deco, el coordinador de futbol Bojan Krkic. “Xavi em va dir que és una bèstia competitiva”, ha afegit el vicepresident, abans que Vitor Roque parlés.

“He dormit 4 hores”, ha dit el brasiler. “És un somni fet realitat. Estic molt content. Ho somiava des de nen”, ha insistit el jove futbolista que va referir-se també al debut d’ahir. “Xavi em va dir que tranquil. Que jugués i marqués”, ha assegurar. “Els companys m’han rebut molt bé, de la millor manera possible”, ha completat.

Després, s’ha vestit de blaugrana, amb el 19 a l’esquena, ha fet els típics tocs i s’ha fet diverses fotos amb la seva família per al record.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.