Barça

El protagonista

Héctor Fort

Primer regal de Fort

Les baixes d’Alejandro Balde, João Cancelo i Marcos Alonso deixaven un autèntic solar al carril esquerre del Barça per afrontar el debut de copa al camp del Barbastre. Xavi ho va solucionar mirant cap a la Masia. Héctor Fort va ser l’escollit i segurament l’única peça dissonant en un onze titularíssim, sense experiments ni marge per a la relaxació. L’alineació de Xavi va ser tota una declaració d’intencions. El Barça es va prendre la visita al Municipal de Deportes de Barbastre amb màxima seriositat i el rigor que requeria l’eliminatòria, tot i jugar contra un rival de 2a divisió FEF. Classificació per a la següent fase assolida i minuts de qualitat per créixer i madurar per a Héctor Fort. El nano del planter va ser un dels noms destacats del partit. La seva assistència de gol a Raphinha és la primera assistència que fa amb el primer equip.

Nascut i criat a les Corts, Héctor Fort és un culer de bressol. El barri condiciona. Des de la seva arribada al club en aquell prebenjamí entrenat per David Sánchez, el català ha combinat amb naturalitat la posició de lateral dret amb la de central. Ahir Xavi, però, el va reubicar a l’altra banda, a l’esquerra, i Fort va aprovar l’examen amb bona nota. Sense els nervis del debut viscut setmanes enrere al camp de l’Anvers, en la Champions, Héctor Fort va ser un dels noms propis del partit. En la primera meitat no va cometre cap pèrdua de pilota i va tenir un total de 25 intervencions. El premi li arribaria en el segon acte. La seva centrada precisa a Raphinha va valdre el segon gol del Barça en el partit (51’, 0-2). Va ser una assistència tendra i delicada, amb la cama dreta, precisa al segon pal i a cama canviada, per tal que Raphinha, que durant tota la primera meitat s’havia estat barallant amb Fran Carbonell en un duel en què van saltar espurnes, només hagués d’acompanyar la pilota amb el peu. Regal de Reis d’Héctor Fort a Raphinha. Poc després va estar a punt de generar un altre gol, però Ferran no va poder connectar aquest cop la seva centrada per dalt.

L’entrada en el partit d’un jugador potent com Soule tampoc va suposar un contratemps. Héctor Fort va demostrar atreviment en atac i seguretat al darrere. Aquest curs ha jugat també un partit de la Youth League i 11 partits amb el Barça Atlètic a la 1a divisió FEF. Amb partits com el d’ahir guanya crèdit davant Xavi.

25
intervencions en els primers 45 minuts
1
passada de gol
90
minuts completats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)