Barça

Confirmada la lesió muscular d’Iñigo Martínez

El Barça ha confirmat la lesió muscular d’Iñigo Martínez. “Les proves realitzades han mostrat que el jugador del primer equip Iñigo Martínez té una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat”, ha explicat l’entitat culer en un comunicat.

El central basc va reapareixer ahir després d’algunes setmanes lesionat, precisament també al bíceps femoral, però de l’altra cama, la dreta. Va fer-s’ho en l’escalfament previ al partit contra l’Atlético a principis de desembre. El seu retorn contra el Barbastre era un bon termòmetre en clau de supercopa per avaluar les seves possibilitats reals de jugar dijous contra l’Osasuna en les semifinals, i la seva tornada, ahir, no va poder tenir un final més tràgic. Va entrar al terreny de joc en el minut 64 en el lloc de Christensen i va haver de marxar en el minut 74 substituït per Sergi Roberto. Iñigo va notar molèsties musculars i es va estirar a terra demanant el canvi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.